City Spa Goes is jarig! – Review Feestarrangement

city-spa-goes-is-jarig

Op 22 september bestaat City Spa Goes alweer vijf jaar! Hiep hiep hoera! Ter ere van hun jubileum kun je op dit moment het Feestarrangement boeken en ik mocht dit voor jullie uittesten!

Het Feestarrangement

Uiteraard had ik mijn huiswerk gedaan om uit te vinden wat het feestarrangement inhield. Ik zou verwend gaan worden met een hammam behandeling van 60 minuten, gevolgd door een reinigende gezichtsbehandeling van 30 minuten. Ik heb één keer eerder een hammam behandeling gehad in Turkije, waar ik bijna verdronk van al het water wat op me gegooid werd waarna ik vervolgens bijna de stenen plaat af roetsjte omdat ik zo glibberig was van al het schuim. Ohja, en ik had een man, die zonder pardon mijn bovenstukje verwijderde en ik had het niet eens  door omdat het zo’n chaos was. Ter voorbereiding vroeg ik dan ook of ik iets mee moest nemen (badkleding?) maar dit was niet nodig..

Here we go

Eerlijk? Mijn badkleding zat wel in m’n tas afgelopen vrijdag, je weet maar nooit..! Ik werd ontvangen met een heerlijk Turks theetje met lekkernijen. Dit in combinatie met de heerlijke zen muziek maakt dat je al direct in de stemming komt.

City Spa Goes

Eenmaal in de behandelkamer bleek al snel dat ik me inderdaad zorgen had gemaakt om niks. Gewoon zoals bij iedere behandeling lig je in ondergoed op de tafel en zijn de delen van je lichaam die op dat moment niet behandeld worden, afgedekt met een fijne handdoek. Phew! De uitleg kwam dan ook direct, geen gegooi met water en een improvisatie op de originele hammam behandeling zoals ze die in Turkije kennen.

city-spa-goes

Om te beginnen kreeg ik een heerlijke olie massage en deze werd gevolgd door een scrub van zeezout. Van die momenten dat je denkt ‘dit zou ik vaker moeten doen’. Ik heb eerder een massage gehad bij City Spa Goes en ook deze keer stond ik weer versteld hoe fijn dit is. Niet te hard maar ook zeker niet te zacht, ik heb genoten. Door de artrose in mijn knieën ben ik vaak bang om te vallen en span ik mijn kuiten en bovenbenen regelmatig flink aan. Heerlijk om die los gemasseerd te krijgen. Afgesloten werd met iets typisch Turks, met een schuimzak werd er een flinke hoeveelheid olijfschuim over de achterkant van mijn lichaam heen gespoten met wederom een heerlijke massage. Dit was dus het moment waarop ik in Turkije verdronk en hier prima mijn hoofd boven het schuim kon uithouden 😉

Tijd voor de gezichtsbehandeling! Met producten van het heerlijke merk Cenzaa werd mijn gezicht in drie fases gereinigd. Super uitgebreid uiteraard, ik reinig m’n huid braaf iedere avond maar hier heb ik allemaal geen tijd voor als ik m’n bed in wil duiken! Daarna werden onzuiverheden verwijdert (yes) en werd er een goede dag verzorging aangebracht die bij mijn huid past. Mijn huid blijkt toch wel gevoelig te zijn en dit heb ik eigenlijk nooit beseft. Met het advies om vooral niet te veel in de zon te komen de eerste dagen, gezien de scrub die ik gehad heb, en een glaasje water om even bij te komen werd de behandeling afgesloten.

Conclusie

Ik heb genoten van het feestarrangement en ik raad iedereen aan om een afspraak te maken. Voor slechts €55,55 word je net zo verwend als ik en waan je je even in de Turkse hammam, maar dan chiller. Can it get any better? Mocht je meer informatie willen of een afspraak willen maken, check dan even de website voor alle details.

Thanks City Spa Goes voor de verwennerij en van harte met jullie vijfjarige jubileum! Op naar nog vele jaren!

City Spa Goes

 

 

 

 

 

Related Posts

by
Previous Post Next Post

Wil je een berichtje achterlaten? Leuk!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 shares