City Spa Goes

City Spa Goes

In de aanloop naar de bruiloft van mijn broer en schoonzusje, had ik samen met mijn schoonzusje Enest een afspraak staan bij City Spa Goes voor een manicure en pedicure. We moesten er natuurlijk wel perfect verzorgd bijlopen!

Zelf ga ik iedere 6 weken naar City Spa Goes voor een (medische) pedicure. Door mijn reuma zetten mijn voeten vaak erg op (vocht) en door de terugkerende pedicure kan ik de schade beperken! Hierdoor is de pedicure zelf voor mij niet altijd even prettig maar het behoedt me van nog veel meer en aanhoudende pijn. Bijkomend voordeel is wel dat ik deze zomer elke 6 weken een nieuwe kleur gel lak heb laten zitten, ideaal! De pedicure zelf wordt voor mij vergoed, wellicht een tip voor anderen? Zorg dan wel dat je je behandeling laat doen bij een gespecialiseerd pedicure salon zoals City Spa Goes, waar je ook een factuur krijgt als bewijs.

City Spa Goes bestaat sinds 2011, is opgestart door Lienke en Melanie (moeder en dochter) Barentsen en is sindsdien alleen maar gegroeid! Ik kwam er destijds terecht voor de pedicure maar heb inmiddels ook al een keer genoten van een gezichtsbehandeling, de heerlijke whirlpool (ik ben fan!) en een massage. Dit was toen een Sweetdeal pakket en beviel ook erg goed!

City Spa Goes
Lienke en Melanie

Nu was het tijd voor een combinatie manicure en pedicure + gel lak op zowel handen als voeten. Tijdens de pedicure wordt er natuurlijk voor gezorgd dat je nagels er weer helemaal netjes uitzien. Een uitdaging bij mij, want er stapt ook regelmatig iemand op mijn tenen tijdens het salsa dansen.. Tevens wordt eelt verwijdert en wordt er na afloop nog een lekkere crème in gemasseerd waardoor je weer op wolkjes loopt!

De manicure was voor mij ook nieuw en behalve het vijlen van de nagels, terugduwen van de nagelriemen en andere ‘basis’ handelingen kregen onze handen ook een paraffine badje. Het lijkt een beetje alsof je je handen in het warme kaarsvet dompelt waardoor er zich een soort handschoentje vormt. Dit werkt een poosje in en wordt er dan, als een handschoen, weer afgetrokken. Heerlijk zacht worden je handen ervan!

Zowel mijn schoonzusje als ik kozen voor rode nagels op handen en voeten, maar in een andere tint rood. De gel lak droogt natuurlijk middels de UV lamp dus we hoefden ons na afloop geen zorgen te maken, de lak was al helemaal ingedroogd. Op onze handen zal de lak ongeveer 3 weken netjes eruit blijven zien. Daarna is het een eind uitgegroeid en zullen we het er weer af (laten) halen.

 

City Spa Goes2
Schoonzusje
City Spa Goes 3
Mijn rode nagels

Mocht je in de buurt van Goes wonen en op zoek zijn naar een heerlijke spa behandeling of net als ik misschien, een medische pedicure nodig hebben, ga dan zeker eens langs bij City Spa Goes. Op de website kun je alle informatie inclusief prijzen vinden en ook kun je hier direct een behandeling reserveren. Hou de Facebook ook in de gaten voor leuke acties! Je vind City Spa Goes in hartje Goes, aan het Schuttershof tegenover restaurant De Nieuwe Stadsschuur.

 

City Spa Goes4

 

 

 

Tags: goes, manicure, pedicure

Related Posts

by
Previous Post Next Post

Comments

  1. Pingback: Beauty - Surprise avond met Suffe Tutten en City Spa Goes! - Diyaata

Wil je een berichtje achterlaten? Leuk!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 shares