Beauty – Collistar – Bodyspray Profumo di Armonia

Profumo di Armonia

Vandaag laat ik jullie kennismaken met nóg een heerlijk zomergeurtje. De bodyspray Profumo di Armonia van Collistar.

Bodysprays in de zomer, helemaal perfect! Een lichte geur die je zo in je tas stopt om mee te nemen richting strand of boulevard. Collistar heeft Profumio di Armonia in de collectie, een aromatische bodyspray met amandel extracten. De geur is zacht, vrouwelijk en straalt harmonie, kalmte en rust uit.

Profumo di Armonia

Geurnoten

Topnoten: Sinaasappel en Bergamot
Hartnoten: Één en al bloem! Viooltjes, iris en rozenblaadjes.
Basisnoten: Vanille, amandel en musk

Aan de geur is gedestilleerd grapefruit water toegevoegd (whut?!) en dit zorgt voor de toevoeging van een energie boost aan de geur. Amandelen, musk, bloemetjes.. Klinkt wat mij betreft perfect, toch?

De bodyspray blijft voor een bodyspray relatief lang hangen, na een dagdeel ruik je de geur zeker nog terug op je huid. De geur is zo zacht dat deze voor iedereen toegankelijk is en de geur niet snel ‘too much’ wordt. Bijsprayen kun je dus ook zonder zorgen.

Deze bodyspray hoort bij de Benessere collectie van Collistar. De verschillende kleuren van de flesjes staan voor de soort geur die correspondeert met een ‘mood’! Roze is sensueel, oranje is happy, groen is energie en deze paarse kleur staat voor ontspanning.

Profumo di Armonia

De geuren van Collistar waren voor mij nog niet bekend maar ik vind dit concept super leuk! In welke mood je ook bent, er is een geur die hierbij past. De Profumo di Armonia is dan ook een heerlijke (relax) geur om lekker op te spuiten na het douchen en voor het naar bed gaan. Of een klein spraytje op je hoofdkussen voordat je gaat slapen, pure luxe!

Prijs

Qua prijsklasse zit de bodyspray in de middenmoot. Niet zo goedkoop als de Mermaid spray van de Primark, maar lang niet zo duur als een high end parfum merk. De bodyspray bevat 100 millimeter en kost bij de Douglas 43,85 euro.

Tell me, wat is jouw favoriete zomergeur?

 

 

Related Posts

by
Previous Post Next Post

Wil je een berichtje achterlaten? Leuk!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

4 shares