Confession #2

Diyaata Prison

Naast Utopia heb ik nog een ietwat aparte obsessie. Ik ben sinds een tijdje volledig obsessed met het gevangenisleven.

‘Prison Break’, tijden geleden al gestopt, heb ik dit jaar afgekeken via mijn geliefde Netflix, aflevering voor aflevering. Tijdens mijn eerste tripje naar Gambia moest ik een pauze inlassen, waar ik serieus tegenop zag (dat kwam natuurlijk goed, maar het vooruitzicht zinde me niks!).

‘Orange Is The New Black’, was mijn obsessie van vorig jaar. Ik heb toen 2 seizoenen achter elkaar gekeken en het goede nieuws is…het nieuwe seizoen staat deze vrijdag 12 juni online, yihaa!

Voor wie deze serie nog niet kent, tune in op Netflix en plan maar niet teveel afspraken in voor de komende tijd want je raakt verslaafd, trust me! Hier een korte – Daisy – samenvatting:

Piper is de hoofdpersoon, zij zit in de gevangenis omdat ze vroegah drugs gesmokkeld heeft. Hier wordt ze veel later alsnog voor gestraft en zodoende krijgt zij zo’n prachtige orange outfit aangemeten in de vrouwengevangenis.
Met haar zitten er daar vele euh….’excentrieke’ types gevangen en moet Piper strijden voor haar plek. Er gebeuren bizarre en heftige dingen en ik zie bijna nooit aankomen wat er gebeurt (kan ook aan mij liggen, naief is my middle name). Ik heb met sommige van de gevangenen een ware band opgebouwd en heb met allemaal weleens medelijden. Ja, echt.

Tot dusver Orange is the New Black. Ik hoop dat ik ook na 12 juni nog eens de tijd neem om te komen bloggen 😉 grapje.

Wat ook echt nog op m’n to do lijstje staat? Ontsnappen uit een gevangenis, dat kan tegenwoordig in ons Rotterdam. Ik zoek nog mensen die met me meewillen! Verwacht overigens geen gezelligheid, want in de gevangenis is het ieder voor zich, je bent gewaarschuwd.

Overigens kreeg ik vorige week een insider tip waaruit bleek dat Prison Break wellicht, in een andere vorm, terugkomt… Nohhhh!

Vanavond zet ik denk ik The Shawshank Redemption nog eens op… om in de stemming te komen 🙂

Wie zit er nog meer klaar aanstaande vrijdag?

Tags: confession, netflix, orange is the new black, tv, tv programma

Related Posts

by
Previous Post Next Post

Comments

 1. Reply

  Ja! Wij hebben sinds een week Netflix, ouwe hippies die we zijn 😉 Maar vooral om Prison Break, maar toch eerst begonnen aan OITNB. Vanavond door naar aflevering 5 geloof ik.

  Een meisje wat ik ken, schrijft/schreef met gevangenen, binnen- en buitenland, in de dodencel of niet, echt wel heel bijzonder. Niks voor jou dan?

  1. Reply

   Nohh goedzo! Oh zo leuk ❤️ je gaat genieten! Ja daar twijfel ik dan weer over, stel diegene heeft wel iets heel ergs gedaan? En ik ga daar lekker mee beppen.. Hmm.. Nog eens over nadenken, wel super interessant!

  • Dymf
  • June 10, 2015
  Reply

  Herkenning! Prison Break was fantastisch maar na een paar seizoenen toch afgehaakt.. moet inderdaad nog steeds de serie ‘uit’ kijken. Heb de dvd box ook gewoon liggen… ik zet het op m’n ‘to do list’ ;P Orange is the new black was een complete verslaving! Ik keek makkelijk meerdere afleveringen op één dag terwijl ik toch eigenlijk echt wel wat beters te doen had.. maarja… (a). Ontsnappen uit een gevangenis heb ik inderdaad ook al eerder wat over gehoord.. mocht je nog medeplichtigen zoeken.. count me in 😉

  1. Reply

   Ohh dus als we gelijk oplopen kunnen we ook nog samen gaan kijken! Oeh yes, ik ga echt eens kijken naar een datum dan haha

Wil je een berichtje achterlaten? Leuk!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 shares