Curvy Fashion – Budget Primark en Scapino Shoplog – Herfst 2018

Shoplog herfst 2018 Primark en Scapino - Diyaata.com

Iedereen, behalve één, stemde op ‘ja doe maar wel’, toen ik op Instagram stories vroeg of ik een shoplog moest posten. Die ene ‘nee doe maar niet’ stemmer was een man en dus denk ik dat ik die gewoon moet negeren bij dit onderwerp. Een budget shoplog voor deze herfst dus, met shoppings van de Primark (yes!) en de Scapino (wat?!).

Primark shoppings

Ik hou van de Primark, met heel mijn hart en portemonnee. Misschien nog wel iets meer met mijn portemonnee dan met mijn hart, maar ach. Om mijn inloopkast helemaal herfst proof te maken na mijn opschoon actie van laatst, kon een bezoekje aan de Primark dan ook niet ontbreken. Wat ik kocht ga ik je nu laten zien.

Disclaimer: het ging niet zo lekker met die outfit foto’s op de zelfontspanner. En ik besloot ergens halverwege geen moeite meer te doen om die telefoon te verbergen want hoe denk je anders dat ik op dat knopje druk jongens. Realistisch blijven! 😉 De belichting was ook shit maarrrrr, hier komt ‘ie!

Shoplog Primark Herfst 2018 - Diyaata.com1
En de prijs voor meest awkward pose gaat naar…

Een groen gebreid jurkje van de Action, super fijn voor op een zwarte legging (zoals hier dus). Leuke knoopjes op de mouwen. Prijs: 13,- euro

Shoplog Primark Herfst 2018 - Diyaata.com3

Dit bloesje vind ik zo cute! De mouwtjes kun je losjes omhoog doen met een drukknoopje en het printje vind ik gewoon heel leuk. De stof is superrrrr zacht en rekt mee, me like! Prijs: 7,- euro

Shoplog Primark Herfst 2018 - Diyaata.com

Misschien had ik dit rode truitje toch een maat kleiner moeten pakken, maar met een spijkerbroek (ja, ik cheat hier met mijn legging) valt ‘ie weer heel anders. Ook dit truitje is heel zacht en de prijs… 6,- euro… whuttt!

Shoplog Primark Herfst 2018 - Diyaata.com

Okay deze foto’s zijn dus ECHT mislukt. Dit is namelijk een heel donkerblauw vest, maar ik heb 100 x met de belichting gespeeld en het blijft zwart lijken. Anyway, een beetje langer tot op m’n bips. Blauw ontbrak nog en is soms toch wel erg handig met, wederom, een spijkerbroek.

Shoplog Primark Herfst 2018 - Diyaata.com

Nog een paar ‘overigen’.

 • Een stijltang voor op reis, say whutttt! Ideaal lijkt me en deze ga ik reviewen voor jullie. Prijs: 6,50 euro
 • Doekjes voor m’n gezicht, gewoon fijn. Prijs: 1,50 euro (3 pakjes)
 • Pincetten, want die raken altijd kwijt en ik heb geen idee waarom. Prijs: 1,50 euro (twee stuks)
 • 3 paar weather sensor panty leggings, want die gaan altijd stuk en heb je nooit genoeg. Prijs: 4,- euro ( 3 stuks)
 • Een dagcrème waar ik benieuwd naar was. Prijs: 6,50 euro (benieuwd naar een review, anyone?)

En last but not least…

Shoplog Primark Herfst 2018 - Diyaata.com

Deze nieuwe handtas! Zwart met een stukje (nep) suède en gouden details. Ik zeulde me een ongeluk met mijn huidige handtas in combinatie met mijn laptop tas op het werk. Deze zal ik dus vooral naar werk meenemen want hij is lekker licht en er past genoeg in voor een werkdag. Prijs: 16,- euro.

Scapino shoppings

Nee eerlijk is eerlijk, Scapino staat niet op m’n lijstje van ‘to go to’ winkels. Maar soms, heel soms, vind ik er toch wel iets leuks.

Shoplog Primark Herfst 2018 - Diyaata.com3

Een cute roze trui met veters. Ik heb tijdens de grote opruim actie heel veel licht roze weggedaan, omdat het simpelweg allemaal versleten was. Dus er moest wat roze terugkomen in de garderobe! Prijs: 12,50 (in de sale).

Shoplog Primark Herfst 2018 - Diyaata.com3

Deze fijne extreem zachte grijze trui was ook in de sale en de tekst was toch wel erg Daisy proof (dagdromen is mijn second name). Tof en dus ik nam hem mee. Prijs: 15,- euro (in de sale).

Dat was ‘m! Van de Primark en de Scapino dan… Stiekem heb ik namelijk nog meer leuks gekocht in Turkije en in andere winkels zoals M&S Mode maar dat zien jullie waarschijnlijk vanzelf wel een keer verschijnen in een foto op Instagram.

Vertel, heb jij al herfst aankopen gedaan? 

 

 

Related Posts

by
Previous Post Next Post

Comments

 1. Reply

  Mooie aankopen! Die leggings zijn altijd handig. Ik ben zeg nog op zoek naar een of twee leuke jurkjes met lange mouwen.
  Liefs

  1. Reply

   Heerlijk he, van die jurkjes! Succes met de zoektocht!

 2. Reply

  Leuke items! Verliefd op die tas <3

  1. Reply

   Thanks chicka! Leuk is ‘ie he 😍

Wil je een berichtje achterlaten? Leuk!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

33 shares