Fashion – Curvy zomer shoplog juli – Jurkjes en blousjes

Okergele Blouse shoplog - Diyaata.com

Al een poosje was ik aan het wachten tot het zou afkoelen. Tot het minder warm was buiten en ik een goed excuus had om de winkels in te gaan. Dat moment kwam maar niet en dus heb ik de hitte gewoon getrotseerd, just like that. Op Instagram vroeg ik of jullie mijn shoppings wilden zien en afgezien van het antwoord van één man (die ik gewoon negeer), was het antwoord JA!

Shoplog juli 2018

Gezien de temperaturen was ik op zoek naar ‘office proof’ jurkjes. Jurkjes waarmee je dus nog gewoon het papier van het kopieerapparaat kunt bijvullen zonder acuut je bips te showen. Tijdens mijn zoektocht kwam ik echter ook nog een paar andere items tegen die ik tja… niet kon negeren.

Groen bloemenjurkje van Miller & Monroe
Rood/wit jurkje met patroontje van Miller & Monroe en felgeel vestje van Steps.
Zwarte jurkje shoplog
Zwart jurkje van Steps.
Okergele blouse Shoplog
Okergeel bloesje met bloemenprint en ‘knopen’ op de rug. Van Enjoy Womenswear.
Blousje Love Club Shoplog
Bloesje met print en ‘Love Club’ patch van Catwalk Junkie.

Oh enne.. ik ben nog twee items vergeten ook. Ik ben dus heel leuk geslaagd en helemaal blij ermee! Vooral het groene jurkje is al een persoonlijke favoriet van me en dus hoop ik op nog veel zonnige dagen.

Related Posts

by
Previous Post Next Post

Comments

  1. Reply

    Hele leuke aankopen, staat je allemaal mooi!
    Liefs

Wil je een berichtje achterlaten? Leuk!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

2 shares