Dating – even geen zin.. – een kleine update

Dating

Als ik terugkijk naar welke blogartikelen bij mij het beste gelezen zijn en worden kan ik daar kort maar krachtig over zijn. Mijn datingleven scoort hoge ogen! Maar ik heb er even geen zin in.. Dat hele dating gebeuren. Een kleine update over mijn liefdesleven dan maar?

Afgelopen maart ging de stekker er pas echt uit tussen Mr X en mij. En zelfs toen nog niet helemaal. Er blijft een soort onzichtbare magneet tussen ons in hangen die er iedere keer weer voor zorgt dat we terug in contact komen en toch wederom overwegen het nog een kansje te geven. Tot we dan weer ruzie krijgen, zoals nu, en het contact weer verdwijnt. We hebben allebei een flinke eigen mening en een cultuurverschil tussen ons in hangen, een perfecte combinatie voor donder en bliksem. Hoge pieken en diepe dalen, de beste uitleg van onze ‘relatie’.

In juni was ik met mijn moeder in Marmaris en kwam er een leuke Turkse knul voorbij. Die deed alsof ik zijn hele wereld op z’n kop had gezet en ik de leukste, knapste, mooiste en liefste meid was die hij ooit had gezien. Dit alles inclusief prachtige verhalen tegen mijn moeder en mij, over de zorgen van zijn familie dat hij als alleenstaande man over zou blijven. Voor zolang de vakantie duurde dan, plus een weekje erna. Toen kwam ik er namelijk achter dat hij al jaren een hele mooie en leuke vriendin had. Uiteraard! Hier heb ik eventjes een dreun van gekregen maar hey, de vakantie was toch wel geslaagd met of zonder hem dus whatever, ik liet mijn herinneringen er niet door verpesten.

Marmaris Daisy

Mr X was af en toe nog in de picture, berichtjes over en weer, niet weten wat je aan elkaar hebt.

En toen als klap op de vuurpijl…. kwam mijn Gambiaanse liefde naar Nederland. WTF! Via een Nederlands stel waar hij mee bevriend is geraakt, was hij er ineens, zo BOEM. Zomaar plots, uit het niets stond er een berichtje op mijn Facebook tijdlijn dat hij in Nederland was aangekomen voor een periode van 6 weken. En ik? Ik was hier niet klaar voor. Ik had geen idee dat dit überhaupt in zijn planning zat en bovenal had ik dit hoofdstuk emotioneel al afgesloten. We hadden een mooie tijd gehad maar hij hoort daar, ik hoor hier, klaar. Dus ik heb dit laten gaan, de 6 weken gingen voorbij, en vandaag kreeg ik een appje ‘greetings from sunny Gambia’. En dat was een opluchting. Ik ben blij, en stiekem ook wel een beetje trots, dat ik dit boek niet opnieuw heb opengeslagen.

Afgelopen week zette ik het bovenstaande voor mezelf op een rijtje. Wat een avonturen binnen 1 jaar tijd. Op dat moment dacht ik, ik moet het ECHT dichterbij gaan zoeken. Die voorliefde van mij voor mannen in het buitenland, it ain’t gonna work! Dus net als de rest van de single Nederlandse bevolking besloot ik de app Tinder te downloaden. Ik heb laatst een freelance tekst geschreven voor een datingwebsite over het gebruik van deze app, dus ik was helemaal up to date. Niks te verliezen, een beetje swipen, hoppa. I can do that, al is het maar voor mooie verhalen op Diyaata!

NIET DUS! De app krijgt mijn Facebook account niet gekoppeld en ik kom dus niet in dat hele Tinder gebeuren. Dit heb ik maar als een hint gezien, een waarschuwing, een bevestiging. Ik ben er even klaar mee, dat hele dating gebeuren. Sorry guys, even geen smeuïge verhalen! Het is wel oké zo, rustig maar oké. Uiteraard hoop ik geen eenzaam kattenvrouwtje te worden en ooit een man, twee kids, een stationwagen en een labrador te hebben maar hee, ik ben pas 27. Dat datingleven staat dus even op pauze. Tijd voor mezelf, goede boeken en fijne (dating ;)) films!

Kattenvrouwtje

Als je me inmiddels een beetje kent weet je ook dat ik er volgende week weer anders over kan denken..:)

Ik ben benieuwd, waar heb jij jouw date, liefde, partner leren kennen?

 

 

 

Tags: dating

Related Posts

by
Previous Post Next Post

Comments

  1. Reply

    Dat hele datinggebeuren is ook eigenlijk best vermoeiend. Naast dat het ook spannend is natuurlijk. Ik mis het soms wel, en soms ook totaal niet. Wisselt dus ook van moment tot moment:-)

  2. Reply

    Haha inderdaad veel gebeurd in korte tijd 🙂 Zoals je vast weet heb ik ook een buitenlander aan de haak geslagen, die werkte bij mij. Ik ben m maar gewoon achterna gereisd haha. Bevalt toch wel hoor, zo een temperamentvolle man die goed kan dansen 😛 Daten lijkt me best leuk, maar ook enorm onzeker en vermoeiend. Misschien als je juist stopt met daten dat dé man opeens gewoon voor je neus staat. Of lekker in je eentje naar een leuk land op vakantie gaan en daar je grote liefde ontmoeten 😉

  3. Reply

    Precies, pas 27! Nog alle tijd om zomaar spontaan iemand tegen het lijf te lopen 🙂

Wil je een berichtje achterlaten? Leuk!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 shares