De markt en missie geslaagd!

Gisteren waren we met z’n drieën (Nederlandse) vrij!

We zijn uiteraard de markt op gegaan, ik vind het echt leuk daar te lopen. De foto’s vertellen het verhaal wel denk ik! Ik durf nog niet zo goed te vragen of mensen op de foto willen…volgende keer misschien!

Enne, GJ, muggenspul gehaald bij de apotheek en het werkt! Die man vroeg gelijk hoeveel tubes ik wou, maar helaas voor hem was 1 wel genoeg. Dus voor 1 euro voel ik me nu een stuk beter!Bij een soort souvenirwinkel heb ik alvast wat kleine dingetjes gekocht. De winkel werd verbouwd dus alles lag op straat. Waarom zou je immers dicht gaan als het ook zo kan!

Vanmorgen hadden we best een lekker ontbijt, al was het wel een beetje vreemd. Een schaaltje gevuld met vliespinda’s (echt heel veel) en twee mini banaantjes bovenop. Lekker! Vandaag was echt een super productieve shift. Vanmorgen ben ik Els gaan vragen om nieuw zand voor de zandbak en tot mijn verrassing was het er vanmiddag al! Super leuk!

Verder besloot ik dat het toch wel leuk zou zijn als het zwembadje ook gebruikt kon worden dus samen met Helen (dochter van Els) en een andere Auntie, een meisje uit Oostenrijk, zijn we aan de slag gegaan! Eerst moesten de Oegandese kikkers uit het zwembad…brrrr! Vanmiddag hebben de dochters van Els er al in gespeeld maar voor Oegandese begrippen is het water nog wat koud haha, nog even opwarmen dus. Zelf heb ik er natuurlijk ook aan moeten geloven maar met dit klimaat ben je zo weer opgedroogd, heerlijk.

Vanavond met alle Mzungu’s (blanken) uit eten, fijn hoor.

Related Posts

by
Previous Post Next Post

Comments

  • Paps en mams
  • October 15, 2013
  Reply

  Wat een fleurige markt zeg, al die kleding en dan die kruiden. Dat zand was snel geregeld zeg, niet verwacht. Eigenlijk gek dat daar niemand eerder op gekomen is om dat eens te verversen. Kunnen je nu zandtaarten bakken en lekker in het water spelen.

  • opa en oma.
  • October 15, 2013
  Reply

  hallo daisy, wat een mooie berichtjes heb je geschreven, en heel veel prachtige fotos, en de kleertjes wat staan ze lief,en wat een prachtig bedrag heb je al bij mekaar,de zandbak was ook gauw gevuld, wat een feest,en het badje

  • Janita
  • October 15, 2013
  Reply

  ieuww.. die vissen? die wil toch niemand meer kopen?! leuk verhaal dais! als ik er was geweest dan had ik je zeker op de foto gezet met de mensen daar:) vinden ze vast leuk! xx

  • betty baerents
  • October 17, 2013
  Reply

  hoi daisy hier een berichtje van Betty en azra? want die praat ook mee
  onze computer deed het niet leuk om al die berichtjes te lezen zo maak
  je nog eens wat mee ook leuke foto s . en wat gauw geregeld die
  zandbak top. groetjes Betty en een poot van azra

  1. Reply

   Knuffel voor Azra!

  • opa en oma.
  • October 17, 2013
  Reply

  hallo daisy, bij ons is het vandaag gelukkig mooi weer, hoe warm is het nu bij jullie,en hoe gaat het met het zwemwater, blijft het een beetje vol ,of dragen ze er alles uit,en dat zand kan je daar ook taartjes van bakken met de kintjes

  1. Reply

   Hoi Opa en Oma!
   Dankjewel voor de berichtjes, ik lees alles hoor, heel leuk!
   Het is constant rond de dertig graden, de ene dag schijnt de zon wat feller dan de andere dag maar het blijft erg warm.
   Prima taartjes uit deze zandbak!

  • GJ & Antje
  • October 17, 2013
  Reply

  Mooi, mooi, en zeker veel foto’s maken. Vwb de muggen geen “Hollandse chick” meer op het menu. Goed zo…..

Wil je een berichtje achterlaten? Leuk!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 shares