Dior et Moi

Dior-nailpolish1

Ondanks dat Diyaata geen specifieke beauty blog is, hierbij toch een puur beauty gerelateerd artikel over mijn favoriete make up merk Dior. Omdat het kan en ik een mooie toevoeging aan mijn collectie heb gekregen..

Een aantal jaar geleden won ik een prijs bij het tijdschrift Glamour; ik mocht een middag naar het ‘Dior House’ in Rotterdam, om een beautyworkshop bij te wonen en meer te leren over de wereld van Dior.

Op dat moment vond ik Dior als merk prachtig, maar had ik er niks nada noppes van in mijn bezit en wist ik er ook niet zoveel over te vertellen. Een Dior groentje dus.

In een middag tijd ben ik echter compleet gebrainwashed en overtuigd geraakt van het feit dat Christian Dior een meester in zijn werk was. Wim Thompson, Dior National Make Up Artist, overtuigde mij helemaal. Na een heerlijke middag in het Dior huis mochten we een geur uitkiezen die het beste bij ons paste en met mijn ‘Dior paspoort’ op zak, toog ik al snel naar de luxere parfumerie voor mijn eerste make up artikelen.

Wist je dat er in de hele wereld zich tuinen van Dior bevinden? Van Oezbekistan tot Burkina Fasso, op de speciale percelen gekozen om de kwaliteit van de grond, hun irrigatie en klimaat, worden de speciale Dior planten en bloemen geoogst die de ingrediënten vormen voor de producten op onze kaptafels!

Een combinatie van traditionele en moderne wetenschappelijke innovatie zorgt ervoor dat men de juiste cosmetische elementen uit de verschillende planten put. De bloemblaadjes, stengels, bladeren en wortels van ieder plantje worden bestudeerd om nieuwe actieve bestandsdelen te zoeken die kunnen inspelen op de behoeften van onze huid. Dit alles uiteraard helemaal verantwoord en ‘groen’.

Na vrouwen, zijn bloemen de meest hemels creaties – Christian Dior

Sinds kort is mijn collectie uitgebreid. Mr X las namelijk dat ik een Dior fan was… je snapt het al. Ik ben nu in het bezit van een nagellak set genaamd: Manucure Couture Collection – Edition Voyage.

Dior-nailpolish

In een prachtig reisetui waar de bling bling vanaf straalt bevinden zich 3 nagellakjes:

Ivoire 108
Een prachtige neutrale kleur die ik nu op heb maar bijna onmogelijk is om op foto vast te leggen, zo neutraal 😉

Nuit 1947 – 970
Een hele donkere en diepe rood, tegen het bruin aan

Rouge – 999
Rood zoals rood bedoelt is, brandweerauto rood!

Dior-nailpolish2Dior-nailpolish3

 

Verder nog een veel te chique nagellakremover (tja, ik ben de op=op voordeelshop remover gewend, kuch), een base coat en een top coat. Ook zit er een vijl en een bokkenpootje bij. Helemaal compleet dus. De nagellak lakt heerlijk, de kwastjes zijn precies goed van formaat en de lakjes drogen erg snel. Een groot voordeel! Ik heb namelijk altijd de neiging om mijn nagels te lakken, 15 minuten voordat ik in slaap val… Met als resultaat, de structuur van de deken geprint in mijn nagels…

Al met al, een prachtige set waar ik erg blij mee ben! Op naar de volgende uitbreiding 🙂

Hebben jullie spulletjes van Dior in je collectie?

 

 

 

 

 

 

Tags: beauty, Dior, nagellak

Related Posts

by
Previous Post Next Post

Comments

  • Gerda
  • August 27, 2015
  Reply

  Uh nee, ik geen Dior in mijn collectie,
  maar wordt al blij van de foto’s ?

 1. Reply

  Oej ik heb ook nog niets van Dior, maar ik vind het wel altijd een van de mooiste schappen in winkels als Ici Paris XL! Wat een prachtige nagellakjes zitten erin zeg <3 Ik ga je volgen! X

 2. Reply

  Zo mooi! Alleen de etui al! Ik wil ook zo’n Mr. X. 😀 😀

 3. Pingback: Beauty - Yves Saint Laurent - Rouge Volupté Shine - Pink in Devotion - Diyaata

Wil je een berichtje achterlaten? Leuk!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 shares