Fashion – Shoppen bij Duifhuizen Goes – Nieuwe tas van By LouLou

Duifhuizen Goes

Afgelopen week ging ik dan eindelijk eens de vernieuwde winkel van Duifhuizen in Goes bezoeken. De winkel is vorig jaar vernieuwd en ik als echte tassen liefhebber was er nog steeds niet geweest.

Mijn winkelervaring

Mijn eerste indruk? Wat een prachtige winkel! Overal door de winkel heen staan verschillende schappen en opstellingen, waardoor alle merken en tassen hun eigen plekje hebben gekregen. Je kunt er, mits je net zo’n tassenliefhebber bent als ik, forever rondjes blijven lopen en toch steeds weer verrast worden.

Duifhuizen Goes

Ik heb er dan ook allemaal, voor mij,  nieuwe merken ontdekt, zoveel moois! En tegelijkertijd is er ook genoeg voor verschillende budgets, van Duifhuizen eigen merk en Pieces tot Guess, Micmacbags, Ted Baker en Valentino. Van clutch tot shopper en tassen voor dagelijks gebruik.

Duifhuizen Goes

By LouLou

Ik was uitgenodigd door Duifhuizen om een nieuw exemplaar uit te zoeken en dát was toch even lastig! Nadat ik verschillende rondjes gelopen had, gevoeld had aan de verschillende soorten leer en stof, bleef ik terugkomen bij het prachtige merk By Loulou.

Duifhuizen Goes

Er was een clutch in lichtroze waarvan ik het model super mooi vond en een grote tas in het groen voor dagelijks gebruik die mij direct opviel door de kleur én het model. Ik heb geïnformeerd of er nog meer kleuren van de leuke clutch waren en werd heel vriendelijk geholpen en gewezen op nog een zwarte clutch van By Loulou. Met de lente in mijn achterhoofd en het feit dat ik niet wéér voor zwart wou kiezen (die heb ik al genoeg immers), besloot ik voor de grote tas te gaan. En boy, wat ben ik er blij mee! De tas is zacht groen met een ‘krokodillen’ motiefje. Er zitten drie grote vakken in de tas, waarvan één met zelfs een vakje waar je je tablet veilig in op kunt bergen.

Duifhuizen Goes

Dit wordt mijn everyday tas deze lente en zomer! De By Loulou tassen zijn onder andere herkenbaar door het echte leer, de leuke gestreepte voering en het eiffeltoren bedeltje, super cute!

Duifhuizen Goes

Duifhuizen Goes

Duifhuizen Goes

Ik raad je zeker aan om eens te gaan gluren in de prachtige winkel van Duifhuizen in Goes. Wees wel voorbereid, want je raakt vast en zeker verliefd op een tas of portemonnee! De winkel zit middenin het centrum, aan de  Ganzepoortstraat nummer 15.

Hoe ziet jouw ‘everyday’ tas van dit moment eruit?

* deze blogpost is tot stand gekomen in samenwerking met Duifhuizen.

Related Posts

by
Previous Post Next Post

Comments

  1. Reply

    Ja mooie winkel! Tassen, vooral leren tassen, trekken me altijd 🙂 Mooie tas heb je uitgekozen!

    1. Reply

      Heerlijk he! Thanks, ben er ook heel blij mee!

Wil je een berichtje achterlaten? Leuk!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

16 shares