Echte Post Is Cool – EPIC #4 – Pakketjes uitpakken!

Echte Post is Cool

De afgelopen weken was ik wel erg fanatiek op Twitter. De reden? Ik doe voor het eerst mee met ‘echte post is cool’ en de aanloop hiernaartoe werd elke dag besproken op Twitter. Met deze keer 105 deelnemers die voor elkaar cadeautjes bij elkaar shopten en ook nog creatief verpakken was het een gezellige drukte! Geen idee wat ik bedoel en/of benieuwd naar mijn cadeautjes? Lees dan even verder!

Wat is’ echte post is cool’ nu eigenlijk?

Echte post is cool wordt afgekort als ‘EPIC’ en dit is alweer de vierde editie. Drie edities lang heb ik toegekeken en meegelezen maar deze editie ben ik dan eindelijk van de partij. Alle deelnemers van EPIC hebben per e-mail de naam, het adres en wat leuke weetjes van een andere deelnemer gekregen. Een lootje dus!

De bedoeling is dat je aan de hand van de verschillende social media kanalen, eventuele blog en de hints in de aanmelding een leuk pakketje samenstelt met een waarde van 7,50 euro. En deze vervolgens op de post doet natuurlijk, want echte post is cool! Op 18 maart, gisteren, pakten alle EPIC deelnemers hun pakketje uit. Niet direct als het arriveert dus, nee, we houden ons allemaal netjes in. Dit weekend exploderen Twitter, Instagram en de blogs allemaal tegelijkertijd 😉

Wie organiseert dit?

Dat doen de leuke dames Northflix en Inge van Monsieur Mango (klikklik voor de blogs!). Enne, vrijwillig! Zij steken er ontzettend veel tijd in om ervoor te zorgen dat iedereen alle informatie op de juiste manier en op het juiste moment krijgt. Zo lief!

Ohja en als klap op de vuurpijl hebben zij ook nog eens geregeld dat er bonus cadeautjes in omloop zijn! Bedrijven en webshops hebben dit concept ook ontdekt en sponsoren het geheel door het versturen van bonus cadeautjes. Er is geen garantie op een bonus cadeautje maar het kán wel!

Wie was mijn lootje?

Dat was Wendy van Itswendy.nl. Deze leuke hoogzwangere dame was een easy lootje! In verwachting van een meisje, liefhebber van thee en chocola plus graag creatief bezig. Een soort versie van mezelf maar dan met een baby in de buik! Ik wou een brievenbuspakje versturen maar uiteindelijk bleek het doosje van de HEMA iets te groot. Dus het pakje is alsnog als pakketpost verstuurd, als ik dat van tevoren geweten had…! Dat had een hoop gepuzzel gescheeld maar ik heb via Twitter en Instagram vernomen dat Wendy blij is met haar pakketje!

Wendy is inmiddels bevallen van haar prachtige dochter Demi en uiteraard had ik onder andere voor haar een outfit gekocht 😉

Wie had mij en wat heb ik gekregen?

Afgelopen dinsdag kwam er een giga pakket binnen! En ja ik ben enorm verwend..  Bregje van Breg Blogt.nl is de afgelopen tijd bezig geweest met het samenstellen van dit gezellige pakket!

Echte Post is Cool

En toen werd het zaterdagmorgen en vergat ik een foto te maken van hoe leuk alle pakketjes verpakt waren. Heb je echt opgelet op Instagram dan kon je dit zien bij Instastories, en als je deze blog vroeg leest dan kun je het nog steeds zien.

Alle cadeautjes hadden een super lief kaartje eraan hangen met een boodschap passend bij het cadeautje zelf. Wat een feest om uit te pakken!

Echte Post is Cool
Hele lieve kaartjes die ik graag gebruik voor van alles en nog wat, een notitieboekje en een douchegel van de DM (!)
Echte Post is Cool
Mint groene (perfect!) kaarsjes, washi tape en een heerlijk geurend theetje!
Echte Post is Cool
Zo mooi, deze planner! Love it! En nog wat van die schattige kaartjes <3
Echte Post is Cool
Maskertjes (met GOUD en CHOCOLA!) van de DM! En kaartjes!
Echte Post is Cool
Ansichtkaarten om in te kleuren en nogal zo’n leuk kaartje
Echte Post is Cool
En last but not least, het kaartje van Bregje zelf en een nagellakje van de DM. Want inderdaad, daar heb ik altijd nog een plekje voor 😉

Bregje, dankjewel voor al deze prachtige cadeautjes en de tijd en energie je erin gestopt hebt! De glitter confetti in de doos maakte het geheel af, haha!

Van L’Oreal kreeg ik als bonus cadeautje ook een heerlijk masker. Mijn huid heeft voorlopig dus geen klagen!

Wat een super leuk concept was dit, ik weet bijna zeker dat ik de volgende keer weer van de partij probeer te zijn!

Related Posts

by
Previous Post Next Post

Comments

 1. Reply

  Heel graag gedaan!! ❤?

 2. Reply

  Super leuk om te zien en lezen! Ik heb ook genoten van deze toffe editie. Mijn artikel staat ook vandaag online 🙂

  1. Reply

   Oeh ik ben wezen kijken, gaaf! Mijn comment kwam alleen in de spam 🙁

  • Jenn
  • March 19, 2017
  Reply

  Wat een leuk pakket! Die tape heb ik ook gekregen 🙂

  1. Reply

   Oh leuk zijn ze hè!

 3. Reply

  Leuk hoor. Je bent ontzettend verwend!

  1. Reply

   Ja hè ☺️

 4. Reply

  Wat een leuke cadeautjes heb je gehad! Die douchegel van de Dm is heerlijk!

  1. Reply

   Oeh kijk, een kenner 😉 ben benieuwd!

 5. Reply

  Wauw wat een leuk pakket heb je ontvangen! Die boekjes zijn echt tof. Die happyness planner staat ook op mijn verlanglijstje. Liefde voor HEMA notitieboekjes. Het pakket dat jij samenstelde is ook leuk trouwens. Lief dat je ook aan de kleine hebt gedacht 🙂

  1. Reply

   Gaaf is ie hè! Ben er ook super blij mee. En ja, ik neem elk excuus om kinderkleertjes te kopen aan haha ?

 6. Pingback: Echte post is cool! Dit gaf en ontving ik tijdens EPIC 5.0! - Breg Blogt

 7. Pingback: Echte Post Is Cool - EPIC #6 - Chaos én enorm verwend! - Diyaata

Wil je een berichtje achterlaten? Leuk!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

7 shares