Echte Post Is Cool – EPIC #6 – Chaos én enorm verwend!

Echte Post Is Cool

Goedemorgen! Gisteren mocht ik ein-de-lijk m’n Echte Post is Cool pakketje openmaken. Geen idee waar ik het over heb? Lees dan even verder en vergaap je vooral aan de leuke goodies die ik kreeg! Ohja.. en check even de bizarre wending van deze editie!

Echte Post Is Cool

Echte Post Is Cool, oftewel EPIC, is iets waar ik dit keer voor de tweede keer aan mee deed. Hoe de eerste editie (waar ik aan mee deed) verliep kun je hier terug lezen, toen werd ik enorm verwend door Bregje.

Tijdens Echte Post Is Cool worden er lootjes verdeelt onder een X aantal deelnemers.  Je meld je aan met een kleine introductie over jezelf, wat vind je wel en niet leuk en je social media, blog en adresgegevens. Vervolgens gaan de lieve dames van de blogs Northflix en Monsieur Mango hun magie uitwerken en krijg je te horen voor wie jij een cadeautje mag gaan samenstellen. De bedoeling is dat iedereen iets leuks bij elkaar shopt voor zijn of haar lootje, het gezellig verpakt en verstuurt en we vervolgens allemaal op dezelfde dag het ontvangen cadeautje uitpakken.Vooral Twitter is de place to be voor dit feestje, iedereen houdt iedereen in de gaten. Theorieën all over!

Wie had ik?

Dit keer verliep voor mij ietwat chaotisch.. Op de dag dat de lootjes verstuurd werden kreeg ik namelijk allereerst een appje van naamgenoot Daisy. Zij had haar lootje ontvangen, een bekende van ons, Chantal! Chantal ken ik via Twitter en later in real life dankzij het Kattencafé (review in de link) hier in Goes waar zij (mede) eigenaresse van is.

Vervolgens ontving ik mijn lootje… en je raad het misschien al… Ik had naamgenoot Daisy! Maar wat nu?! Daisy en ik vertellen dit soort dingen dus aan elkaar en het zou gek zijn als ik niet zou zeggen wie ik had. Na een paniek e-mail naar de organisatoren besloot ik dat één van deze dames mijn dekmantel zou zijn. Dat werd Inge, oftewel Monsieur Mango. Sorry Inge, haha!

En toen.. gezellige momenten met Daisy all over. En ze BLEEF maar praten over Echte Post Is Cool! En ik raakte STEEDS verder verstrikt in m’n eigen leugens. Het had allemaal niet veel langer moeten duren want ik wist amper nog wat ik allemaal gezegd had. Daisy was natuurlijk super enthousiast over het feit dat ze Chantal had en bleef er ook maar over doorgaan. Op een gezellige middag op het terras was ik heel blij dat ik mijn zonnebril op had, terwijl ik dood leuk vertelde over de cadeautjes die ik had gekocht (kuch) voor Inge.

Ik heb inmiddels de video gezien waarin Daisy mijn pakketje opent en ik had de grootste lol. Dus check deze zeker even via haar blog als je wilt zien hoe haar reactie was en welke leuke goodies ik voor haar scoorde (ik denk rond 16:00 online deze zondag?).

Wie had mij?

Je kunt het me niet kwalijk nemen, dat ik het allemaal errug toevallig vond. Zeker toen Daisy mij vertelde dat Chantal ook wat geheimzinnig deed over wie haar lootje was, en er erg blij mee was. Gisteren was het dan eindelijk zover, uitpakdag! Ik rukte het inpakpapier van mijn ontvangen doos en…. hoppa, daar stond loeigroot Chantal haar naam. Nog een beetje doorgekrast, maar wel erg duidelijk haha! Nu wist ik het zeker! Super leuk!

En oh wat ben ik verwend! Maar echt niet normaal, Chantal heeft zich ook duidelijk niet aan het budget van 7,50 euro gehouden haha. Komt ‘ie hoor!

Categorie Beauty

Echte Post Is Cool

In de categorie beauty… een paar heerlijke maskers, nagellak, een handscrub, twee super cute magische doekjes (die groot worden in water, you know) en een nagellak houder.

Categorie Home

Echte Post Is Cool

Een heel leuk hangertje, maar echt heel leuk! Met mint groene bloempjes. Een DIY kaartenhanger (haha, die heb ik ook voor Daisy gescoord en nu heb ik ‘m lekker ook zelf!), twee perfecte waxinelichthouders (die kleuren!), een schattig cactus blikje en snoepjes voor m’n schatjes. Ja die horen ook in de categorie Home!

Echte Post Is Cool

Jack kwam natuurlijk even keuren, of hij inderdaad niet vergeten was ;). Nee hoor Jack, de eigenaresse van het Kattencafé dacht natuurlijk ook aan jullie!

Thee

Echte Post Is Cool

Een categorie op zich, thee! Want ik ontving maar liefst vier super schattige doosjes in leuke smaken!

Schrijfwaren

Echte Post Is Cool

Nou, als je tegen Chantal zegt dat je van notitieboekjes houdt, dan krijg je ze ook! Super leuk! Een hele mooie grote met dromenvanger, een ideaal boekje voor in m’n tas en nog twee mini’s voor in mini tasjes ;). Ook een heel leuk boekje waar je lijstjes in kunt maken over allerlei onderwerpen, en je weet, ik hou van lijstjes! Twee pennen (want nooit genoeg) en uiteraard.. een kaartje uit Kattencafé Kat en Schotel.

Chantal, dankjewel voor al deze lieve mooie passende cadeautjes. Ik ben er super blij mee en het uitpakken was ook echt een feestje. Tot snel bij Kat en Schotel ;).

Related Posts

by
Previous Post Next Post

Comments

 1. Reply

  Wow! Super leuke spulletjes heb je gehad. Die thee ziet er erg schattig uit en al die mooie notitieboekjes.. Geniet ervan!

 2. Reply

  Overduidelijk over het budget! Hihihi… soms ben je zo enthousiast over je lootje, dat je het hem/haar ook gunt.

 3. Reply

  Oh wat een complot theorieën hield ik er op na hahaha sorry! Maar achteraf gezien hebben we wel weer iets om vreselijk over te lachen 🤣 Mijn video staat al op YouTube en is inderdaad vanaf 16.00u op de blog te vinden 😘

 4. Reply

  Wat een super gave cadeautjes! En geniaal hoe jij het lootje van je naamgeboot had. Lijkt mij echt super moeilijk om (met een goede reden) te liegen, maar des te leuker tijdens de onthulling.

  • Inge
  • April 25, 2018
  Reply

  Ooooh wat ben jij verwend zeg! Schandalig gewoon (maar wel leuk!) 😉 Ik kwam niet meer bij toen ik las dat ik je dekmantel was. Ik had het filmpje van Daisy al gezien, maar nu snap ik haar reactie pas écht. Hahahaha geweldig dames! Leuk dat je weer meedeed en ik hoop dat je het gezellig vond! 🙂

 5. Pingback: Beauty - Action Hydrogel Lip Mask - Gehydrateerde en vollere lippen?! - Diyaata

Wil je een berichtje achterlaten? Leuk!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

10 shares