Een boekentip – De tijd van loslaten

Boekentip

Afgelopen week zat ik nog met mijn hoofd in Marmaris, excuses! Geen lange blog dus maar een mooie boekentip. Een boek waarbij  ik minstens drie keer een traantje heb gelaten op mijn strandbedje. Dit boek was voor mij een toonbeeld van ware liefde.. Ai ai ai wat een vreselijk boek was het eigenlijk.


De tijd van loslaten – Kristin Hannah

Liam Campbell is compleet het padje kwijt als zijn vrouw Mikaela, zijn ware liefde, in coma raakt na een ongeluk bij het paardrijden. Samen met zijn schoonmoeder doet hij vele pogingen om haar wakker te krijgen maar helaas tevergeefs.

Liam en Mikaela hebben samen een zoontje Brett. Mikaela heeft een dochter uit haar eerste huwelijk die door Liam liefdevol is geaccepteerd als ware zijn eigen dochter. Liam probeert zo goed en kwaad als het gaat om zijn kinderen op te vangen tijdens Mikaela’s coma. Bij toeval ontdekt Liam op de slaapkamer foto’s uit Mikaela’s eerste huwelijk, waar zij nooit over heeft willen praten. Hieruit blijkt dat behalve dat deze man de bekende filmster Julian True is, hij de liefde van haar leven is geweest.

Dit verhaal wordt met verdriet bevestigd door zijn schoonmoeder. Als Mikaela blijkt te reageren op de naam van Julian, beseft Liam dat deze eerste liefde misschien de enige persoon is die haar wakker kan krijgen. Met een groot risico voor zijn eigen huwelijk, besluit Liam om deze filmster te contacteren. Hij heeft er alles voor over om Mikaela te laten ontwaken uit haar coma, echt alles..


Hou je van romantische boeken met een flinke dosis drama en ben je niet bang om af en toe een traantje te laten? Dan raad ik aan om dit boek snel te gaan lezen! Ik vond het zo goed geschreven dat het werkelijk leek of ik al naar de verfilming aan het kijken was. Ik las dit boek als bookazine van de Libelle, een geweldige uitvinding waardoor je een geheel boek goedkoop kunt lezen in tijdschrift vorm. Als je hier klikt kom je direct op de pagina van de Libelle waar het boek slechts €2,99 kost! Ohja, ik krijg hier overigens niks voor hoor. Gratis tip, van mij voor jou!

Ben je meer van de e-books dan kun je ook terecht bij Bol.com, zie de directe link hieronder. Met een aankoop op bol.com krijg ik een heel klein percentage die bij lange na niet mijn kosten van Diyaata kunnen bekostigen haha 😉

Heel veel leesplezier! Hebben jullie nog een mooie boekentip voor mij? Let me know!

[bol_product_links block_id=”bol_5765abd5d65f9_selected-products” products=”9200000051234560″ name=”De tijd van loslaten” sub_id=”” link_color=”00030A” subtitle_color=”636363″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”B5355F” background_color=”FFFFFF” border_color=”121212″ width=”250″ cols=”1″ show_bol_logo=”undefined” show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

 

Related Posts

by
Previous Post Next Post

Wil je een berichtje achterlaten? Leuk!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 shares