Essie Chinchilly – Nagellak – NOTD – Review

Essie Chinchilly

Zomaar ineens belandde er een setje met twee nieuwe Essie nagellakjes in m’n Etos winkelmandje. Ik ben uiteraard onschuldig, het gebeurde gewoon. Chinchilly was één van de twee kleurtjes.

Is het geen toepasselijke naam? Vroeger knuffelde ik regelmatig met de chinchilla’s van mijn basisschool vriendin en inderdaad, deze nagellak heeft dezelfde kleur als deze lieve beestjes! Een warme diep grijze kleur waar ik gelijk weg van was, een prima kleur voor in de winter. Ergens zit er ook een soort bruine ondertoon in verborgen, heel apart.

Essie ChinchillyHet kwastje loopt breed uit waardoor de nagellak gemakkelijk aan te brengen is. Ik vind eigenlijk alle Essie nagellak heerlijk aanbrengen, geen gedoe met kwastjes die te weinig lak oppikken.

Behalve bij de Etos is het merk Essie op nog veel meer plaatsen verkrijgbaar. Momenteel kost dit flesje los €9,99 bij Bol.com en kun je ook nog dezelfde cadeauverpakking als ik kopen samen met de kleur Bahama Mama (review volgt!) voor €13,99.

Op de foto heb ik een base coat, twee laagjes Chincilly en de topcoat van Seche Vite aangebracht.

Essie Chinchilly

 

[bol_product_links block_id=”bol_58a9f1e158c05_selected-products” products=”9200000007087780,9200000072355484″ name=”Essie” sub_id=”” link_color=”00030A” subtitle_color=”636363″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”B5355F” background_color=”FFFFFF” border_color=”121212″ width=”500″ cols=”2″ show_bol_logo=”1″ show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

Via bovenstaande link kun je een aankoop doen via mijn affiliate programma. Kost jou niks, levert mij een paar cent op wat mij weer helpt met het bekostigen van Diyaata 🙂

Wat is jouw favoriete nagellakmerk?

 

 

 

 

 

Related Posts

by
Previous Post Next Post

Comments

  • aileenjessicaout
  • March 5, 2017
  Reply

  Wauw, wat een super mooie kleur. En wat heb je trouwens ook een prachtige nagels. Heel chique.

 1. Reply

  Mooie kleur! Ik heb nu diep donker blauw op mijn nagels, maar ik laat ze altijd doen met acryl.

  1. Reply

   Oh gaaf, donkerblauw!

Wil je een berichtje achterlaten? Leuk!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

44 shares