NOTD – Nails of the Day – Essie ‘Sand Tropez ‘

Essie Sand Tropez

Mijn vriendinnen weten het allemaal; als ik mijn nagels niet gelakt heb (ook geen blanke lak) of mijn nagels zien er sterk verwaarloosd uit, dan gaat het niet helemaal lekker met me. En zo was het dan ook de afgelopen weken. Met een afgebladderd blank lakje op mijn veels te lange nagels ben ik begonnen met herstellen van mijn longontsteking.

Maar je kent het vast, als je je niet gaat aankleden en in een pyjama blijft rondlopen, dan blijf je je ziek voelen. En zo gaat dat voor mij ook op met make up en nagellak. Liever heb ik een basic make upje op mijn gezicht en zien mijn nagels er keurig uit.

Essie Sand Tropez

Afgelopen week toen ik voorzichtig een eerste rondje door de stad liep, heb ik mezelf dan ook een subtiele nagellak cadeau gedaan die ik op Instagram voorbij had zien komen. Mijn favoriete merk Essie en dan de kleur ‘Sand Tropez’! Deze kleur past wel bij mij op dit moment, neutraal maar netjes. Yep, ik kies mijn nagellak uit op mijn mood.

Essie Sand Tropez

Zoals altijd lakt Essie nagellak perfect, een wat breder kwastje maar niet té breed. Ik had twee laagjes nodig en heb dit uiteraard gecombineerd met een goede basecoat en topcoat. Inmiddels zit de nagellak er alweer 5 dagen op en ziet het er nog keurig uit.

Essie Sand Tropez

Sand Tropez, en alle kleurtjes Essie nagellak, kost 9,99 en is onder andere verkrijgbaar bij de Etos.

 

Related Posts

by
Previous Post Next Post

Wil je een berichtje achterlaten? Leuk!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

7 shares