Beauty – Etos spaarprogramma – Unboxing de Beautybox

Al eerder heb ik het eens opgebiecht.. ik spaar ALLES. Van Airmiles tot zegeltjes in de supermarkt tot de Hema, H&M, Kruidvat en Etos klantenpas. I’ve got them all. Dit is ook de reden dat mijn portemonnee zo bizar zwaar is, dat ligt echt niet aan het geld haha! Zeer regelmatig haal ik hier dan ook leuke voordeeltjes uit. Deze keer scoorde ik de Etos Beautybox, gratisssss!

Spaarprogramma’s

In deze blog vertelde ik al eens over wat je onder andere allemaal kunt sparen en waarom. De Etos heeft een poosje terug het spaarprogramma aangepast waardoor je niet alleen actiematig kunt sparen, maar je altijd iets leuks kunt doen met je opgespaarde punten. En dat vertaalt zich naar gratis producten, halleluja!

Mijn moeder en ik gaan regelmatig samen de stad in en dus probeerden we bij de Etos zoveel mogelijk dezelfde app te laten scannen om samen punten te sparen. Vorige week hadden we er ineens 100 bij elkaar en dat betekende dat we iets uit mochten zoeken. Laat dat maar aan mij over ;). In het actieschap kun je zien welke producten er momenteel allemaal verkrijgbaar zijn met je punten. Dit keer ging het van pampers tot een goede dagcrème en bijvoorbeeld drie fijne Kneipp maskers. Mijn oog viel echter op de Beautybox want dat zag er groot en mysterieus uit. En ja, ik ben net een kind als het aankomt op cadeautjes. Hier zaten meerdere grote producten in en dus was de Beautybox voor mij!

De Beautybox

De Beautybox van de Etos bestaat uit een verzameling van fijne (fullsize) producten en ik laat jullie graag zien wat er allemaal in zat.

Wella haarlak en Guhl Kleurbehoud & Verzorging

BeautyBox Etos

Wella haarlak om mijn wilde haren in toom te houden en de flacon van Guhl is een verzorgend product voor mijn geblondeerde haar, top!

Niveau Sun Shine Control 50 ml en Olaz Regenerist 3-Zone Anti-VerouderingscrèmeBeautyBox Etos

Zonnebrandcrème specifiek voor het gezicht van Nivea en een fijne anti veroudering dagcrème van Olaz. Want ja, die dertig komt steeds dichterbij..

Fa Yoghurt & Care douchecrème in blauwe bessen geurBeautyBox Etos

Deze showercream met yoghurtproteïnen beschermd de huid tegen uitdroging, met lichte bosbessen geur.

Etos eigen merk nagellak in de kleur Super ChiqueBeautyBox Etos

En dan deze chique kleur nagellak van Etos eigen merk met de bijpassende naam: Super Chique! Ik heb laatst voor het eerst deze vernieuwde nagellak van Etos geprobeerd in een ander kleurtje en die is heel goed bevallen!

Go for it!

Mocht je nog niet meesparen bij de Etos, zou ik er zeker mee starten. Het aanbod van producten wat je met je punten kunt krijgen, verandert continue. De Beautybox is dus ook een tijdelijke actie en kan inmiddels weer uit het schap verdwenen zijn (en vast ook wel terugkomen).

Welk spaarprogramma is jouw favoriet? 

 

 

 

Related Posts

by
Previous Post Next Post

Wil je een berichtje achterlaten? Leuk!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

4 shares