Even bijkletsen – Mijn dagelijks leven, kattenkinders en Diyaata

Bijkletsen

Als ik op andere blogs rondstruin, merk ik dat ik vooral de persoonlijke artikelen graag lees. Hoe gaat het met anderen achter de schermen en waar houdt iedereen zich mee bezig? Tijd voor weer eens een persoonlijk tintje, even bijkletsen!

Hoe gaat het met me?

Ja, hoe gaat het nu eigenlijk met me? Eerlijk gezegd, gaat het wel oké.

Helaas heb ik nog steeds geen (passende) baan kunnen vinden. Het lijkt wel of dat er op dit moment nog minder geschikte vacatures zijn dan tijdens de afgelopen zomervakantie. Ik ben op zoek naar een baan in de communicatie, planning en/of organisatie. Stiekem ben ik dus best veelzijdig! Helaas is men echter op dit moment op zoek naar echte ambachtslieden en mensen die vooral technisch onderlegd zijn. That ain’t me! En toch denk ik dat ik een prima CV heb en dat er binnenkort iets op mijn pad moet komen. Mocht je dus een toffe baan (fulltime of part time) weten in het mooie Zeeland, denk dan eens aan mij! Ik stuur je met veel plezier mijn CV toe.

Maar, ondanks die (financiële) onzekerheid red ik me wel. Ongeveer één dag in de week zie ik het even niet meer zitten en de andere zes dagen ga ik er weer voor. Redelijk, toch? Ik blijf geen dagen aan één stuk in huis zitten en heb iedere dag wel wat taken voor mezelf klaarstaan. En ja, die taken zijn anders dan op het werk hoor. Dit varieert van solliciteren tot het huis schoonmaken tot kastanjes zoeken, haha!

Bijkletsen
Kastanjes zoeken!

Ik weet het zeker dat het goed komt met me 😉

Jack en Jessy

Ik dacht, misschien is het voor de kattenvrouwtjes (mannetjes?) onder ons wel leuk om te vertellen hoe het met mijn vriendjes Jack en Jessy gaat. In het voorstelrondje van Jack kon je lezen dat hij nog niet echt vriendjes was geworden met Jessy. Inmiddels is dat verandert hoor, ze zijn dikke maatjes.

Met regelmaat betrap ik ze op naast en tegen elkaar aan slapen, zo leuk om te zien. Af en toe mogen ze mee naar boven (alleen als het bed toch verschoond moet worden ;)) en dan roepen en zoeken ze elkaar echt. Samen een kattenfeestje houden is natuurlijk veel leuker dan alleen!

Uiteraard worden er ook nog regelmatig meppen uitgedeeld. Jack is toch nog iets speelser dan Jessy en vaak nogal onhandig waardoor hij zich bovenop Jessy laat ‘vallen’. Jessy is vaak het slachtoffer van een jacht spelletje maar volgens mij vind ze het af en toe nog wel leuk ook. Zo houden ze elkaar lekker jong haha!

Bijkletsen
Links Jessy (zwart), rechts Jack (grijs)

Jack is nog steeds een ontzettende knuffel kat en wordt graag opgetild en gedragen. Hij miauwt dan heel vreemd en gaat met z’n pootje omhoog alsof hij vraagt of ik hem wil optillen. Een soort chihuahua in katten uitvoering!

Jessy heeft er een nare gewoonte bij gekregen en plast nu regelmatig in één hoekje in huis. Ik heb geen idee waarom, ze is kerngezond, hartstikke zen en ik krijg het haar niet afgeleerd. Mocht iemand nog tips hebben behalve de standaard Google adviezen, let me know.

Ik ben super blij met mijn twee kattenkinders en zeker nu ik zoveel thuis ben, fleuren ze mijn dagen op!

Vooruitzichten

Ontzettend blij word ik van planningen en vooruitzichten! Een middag of avond bijkletsen met een goede vriendin of een middagje de stad in met een terrasje met mijn moeder waardeer ik tegenwoordig nog veel meer dan vroeger. Het is zo fijn om te weten dat je een paar leuke dingen op de planning hebt staan! De modeshow van Addy van den Krommenacker was ook een hele belevenis voor mij, met veel bijkomend leuk ‘werk’ voor de blog.

Bijkletsen

Het liefst zou ik, nu er de tijd is, veel meer reizen en jullie daar verslag van uitbrengen. Helaas heeft werkeloosheid twee kanten, veel tijd maar ook weinig geld. En dus is dit niet mogelijk op de manier zoals ik het zou willen.

Wel kan ik vertellen dat mijn moeder en ik op 27 oktober een dagje naar Parijs gaan, whaa! Ik ben één keer eerder in Parijs geweest maar dit was een studiereis waarbij ik op pumps door Parijs moest rennen en slechts 20 minuten de Sephora in kon. Tijd voor een herkansing dus.

We gaan met de bus wat voor mij ideaal is, omdat alle toeristische trekpleisters eerst met de bus worden aangedaan. Op deze manier kan ik mijn benen sparen voor het shoppen! Een hele dag rondlopen kan ik ook fysiek niet meer, dus dit is perfect. Wees dus voorbereid op een paar leuke blogs in Parijs thema! Ohja, en vloggen, ik ga het écht nog een kans geven..

Diyaata.com

En dan, last but not least, DIYAATA! Wat ben ik blij met mijn blog en jullie als bezoekers. Doordat deze website bestaat heb ik iedere dag weer iets om te doen. Van teksten schrijven tot fotograferen, tot foto’s bewerken en inspiratie opdoen in magazines, kranten en online. Ik hou ervan en leer hier ook zoveel van.

Qua unieke bezoekersaantallen blijft alles een beetje stabiel. Het liefst zou ik dit natuurlijk zien groeien maar tegelijkertijd merk ik wel dat de Instagram en Facebook likes toenemen en ik steeds meer mensen spreek over de inhoud van mijn blog. Dus, men leest en ziet het wel en dat doet goed. Steeds vaker geven vrienden of kennissen mij ideetjes voor mijn blog. Engagement, betrokkenheid, is naar mijn mening nog veel belangrijker dan keiharde cijfers.

Dit merk ik ook in mijn inbox. Er komen weer leuke samenwerkingen aan en daar word ik zo blij van! Het geeft me energie om samen te werken met leuke bedrijven en merken en aan jullie te laten zien wat er nieuw, hot en happening is.

Bedankt voor jullie trouwe bezoek aan Diyaata, of dit nu wekelijks of maandelijks is, dankjewel. Dankjewel voor de likes op Instagram en Facebook, waaraan ik zie dat iets gewaardeerd wordt.

Mocht jij een leuk idee hebben voor Diyaata, weet jij iets waar ik over zou moeten schrijven? Of ben je benieuwd naar een bepaald product, of hoe ik over iets denk? Laat het me weten via welk kanaal dan ook en ik ga aan de slag! Super leuk!

See you online! XOXO, Daisy

 

Related Posts

by
Previous Post Next Post

Comments

 1. Reply

  Fijn dat je je in ieder geval vermaakt! Ik weet alleen dat dat plotseling in huis plassen óf stress kan betekenen óf dat je kat misschien ziek is? Zijn er vlak voor het plassen dingen in huis verandert? Kan ook gaan over meubels op een andere plek volgens mij. Hoe je het dan kan afleren weet ik dan weer niet. Heb het tot nu toe nooit hoeven toepassen gelukkig. Succes met een oplossing vinden.

  1. Reply

   Hmm nee ook niet echt veranderingen… dierenarts check is ook al geweest. Blijft lastig, dankjewel!

 2. Reply

  Ik hoop zo dat je snel weer een baan krijgt! Leuk om weer eens iets persoonlijks te lezen! Je hebt iig een leuk vooruitzicht eind oktober, super leuk!

  1. Reply

   Jaa van Parijs wordt iedereen blij toch! ?

 3. Reply

  Ik hoop dat je snel een leuke baan vindt! Fijn dat je wel bezig blijft, maar kan me voortstellen dat je behoefte hebt aan een baan 🙂

  1. Reply

   Ja, iets betekenen en minder onzekerheid is toch wel erg prettig!

Wil je een berichtje achterlaten? Leuk!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 shares