Even bijkletsen – Werk, vakantie en mijn gezondheid

Bijkletsen

En toen was ik gewoon helemaal vergeten dat er nog een blog online moest komen vandaag, shame on me! We gaan dus even bijkletsen want dat is alweer een tijdje geleden. Hoe gaat het nu met me?

Werk

Wat een opluchting dat ik weer lekker aan het werk ben! Ik zit weer wat beter in mijn vel doordat er nu geen financiële problemen meer zijn. Er zijn regelmatig dagen geweest dat ik me serieuze zorgen maakte om mijn huis, mijn auto en alle vasten lasten. Omdat ik alleen ben mét koophuis was dat natuurlijk best wel een issue. Geen back up plan in de vorm van een man die ook centen verdient! Maar die rust is terug, het gaat goed op m’n werk en ik heb het naar m’n zin. Phew!

Vakantie

Jawel, er is al weer een reisje geboekt! Natuurlijk nog geen lange (droom)reis en helaas zijn tickets naar Afrika lang niet zo goedkoop als het leven daar. Bovendien heb ik als uitzendkracht niet zoveel vakantiedagen en voor een weekje is het zonde om zo ver te reizen. Afrika reisjes moesten dus echt naar achter geschoven worden en daar was ik natuurlijk ook al op ingesteld.

Ik ga een weekje terug naar Turkije, wederom naar Marmaris. Hier was ik vorig jaar samen met mijn moeder en voelde ik me enorm ‘thuis’. En toen kwam er een aanbieding voorbij die ik niet kon laten schieten…! Ik heb dit keer wederom gekozen voor een all inclusive vakantie en de reden is vrij simpel. Als ik alleen op reis ga dan wil ik de mogelijkheid hebben om te besluiten lekker op het resort te blijven. Wanneer ik geen zin heb in aandacht op straat, of het lichamelijk even niet meer aan kan, dan hoef ik niet per sé de deur uit. Mocht ik zin hebben of toe zijn aan weekje he-le-maal niks, dan kan dat ook gewoon. Boekjes lezen, beetje zwemmen, bloggen, heerlijk.

In mei vertrek ik en ik ben al aan het aftellen!

Lichamelijk

Ja, dat zit allemaal een beetje tegen. Ik heb best veel pijn op het moment en mijn pijngrens ligt vrij hoog. Je zult me dan ook niet zo snel horen maar ik heb voornamelijk veel last van mijn benen, knieën en onderrug. De ontstekingen zijn toegenomen en maken me ook nog eens erg moe. In december bleek al dat ik terug moet aan mijn biologicals, dit zijn prikken die ik bij mezelf zet. De Humira (zo heet het) maakt een gedeelte van mijn immuun systeem kapot waardoor mijn lichaam gedeeltelijk stopt met vechten tegen dingen die er niet zijn. Het onderdrukt mijn afweersysteem wat die ontstekingen in mijn lichaam veroorzaakt. Dankzij de Humira heb ik dus minder ontstekingen.

Tot september vorig jaar injecteerde ik mezelf al een aantal jaar iedere twee weken en daar ga ik nu weer mee starten. Ik ben nog niet eerder gestart omdat ik héél graag al mijn reisvaccinaties op orde wou krijgen. Er zijn bepaalde vaccinaties die ik eerder niet kon krijgen in combinatie met mijn medicijnen maar die ik eigenlijk wel hoor te hebben in mijn ‘reizende’ leventje. Ik heb dus zelf de keuze gemaakt om eerst al mijn vaccinaties te laten zetten voordat ik weer begon met mijn medicatie. Vandaag mag ik mijn eerste prik weer zetten en ik kijk er naar uit, ik klink bijna als een junkie nu he 😉 Hopelijk slaan ze snel weer aan en ga ik me weer iets beter voelen.

Blog

Diyaata loopt super goed! Het is af en toe even bikkelen om alle blogs op tijd af te krijgen en steeds weer iets leuks te verzinnen maar ik ben momenteel best trots op mezelf, haha! Het lukt me om naast de WIDM blogs nog een extra blog te publiceren naast de standaard woensdag blog. En mijn bezoekersaantal neemt toe, dus meer schrijven loont wel degelijk. Dankjulliewel!

En verder..?

Verder heb ik de laatste tijd weer lekker veel afgesproken met vriendinnen! Super fijn om weer af en toe een etentje te kunnen plannen (want ja, etentjes moeten betaald haha) en lekker bij te kletsen. Die mannen, die euh, daar hebben we het maar niet over. Dates heb ik ook niet, jammer hoor, minder columns ;). Met mijn katjes Jack en Jessy gaat het ook super. Ze zijn allebei gelukkig kerngezond op dit moment en dikke maatjes geworden.

Kattenkinders

Al met al, gaat het dus best goed met me! Net nog even die pijn een beetje naar beneden krijgen en dan ben ik weer helemaal het vrouwtje. Wie weet kan ik dan ook weer eens terug een dansje wagen, want my oh my, daar lopen ook wat figuren van mannen rond!

Ik zie jullie zondag weer online, met een nieuwe Wie is de Mol recap!

X Daisy

 

 

 

 

 

 

Related Posts

by
Previous Post Next Post

Comments

  1. Reply

    Wat lekker een vakantie om naar uit te kijken. Ik ga over een week al op vakantie. Zo’n zin in. Ook al is het leven hier ook al een soort vakantie natuurlijk. Ik hoop dat je injecties je weer wat verlichting gaan geven.

  2. Reply

    Wat een heerlijk vooruizicht je vakantie!! Ik ga pas in juni naar Nederland, kijk er erg naar uit. Moet nog wel een ticket boeken trouwens, is nog steeds belachelijk duur helaas..

Wil je een berichtje achterlaten? Leuk!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

2 shares