Even geen WIDM… Ziek!

Ziek

Hai allemaal,

Vanmorgen even geen recap van Wie is de Mol, aflevering 5. De reden? Ik ben ziek. Nouja, ziek, wat is ziek. Ik ben zo ontzettend verkouden dat ik nog net helder genoeg ben om te bedenken dat deze blog eigenlijk zondagochtend online moet komen. Theorieën bedenken en überhaupt de aflevering gefocust volgen zit er niet in! Ik heb het gevoel dat ik nét even te weinig zuurstof krijg voor dit soort dingen..

Kattenkinders Jack en Jessy slapen deze zaterdag op zondagnacht bij mij in bed, wie weet helpen de extra knuffels. Thee zetten lukt ze helaas nog niet..

Ik ga de aflevering lekker (in bed?) terug kijken en ik zorg dat er woensdag weer een ander soortig blogje online komt. Volgende week ben ik vast en zeker back in action met extra veel complot theorieën ;).

Ik wens jullie allemaal een fijne zondag, enne, ik sta natuurlijk wel open voor jullie gedachtes over deze aflevering!

Liefs, Daisy

 

Related Posts

by
Previous Post Next Post

Wil je een berichtje achterlaten? Leuk!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

1 share