Fashion – Corrigerend ondergoed of shapewear, niks mis mee!

Corrigerend Ondergoed - Diyaata.com

Op het eerste gezicht niet zo’n sexy onderwerp, corrigerend ondergoed of shapewear. Echter wel héél relevant en goed om het eens over te hebben, want vrijwel elke vrouw is er mee bekend. De boel even iets corrigeren en er strakker uit laten zien om een mooier silhouet te creeëren, hier is niks mis mee en het moet dan ook geen taboe meer zijn.

Wanneer draag je het?

Tegenwoordig is het aanbod in corrigerend ondergoed gelukkig heel groot en is er voor ieder wat wils. Ja hoor, ook ik heb het één en ander in de kast liggen. Een hoger broekje, met of zonder pijpjes, zwart en huidskleur. Voor welke versie ik kies, is het afhankelijk van wat ik er overheen draag en wat ik wil bereiken. Mijn buik is mijn minst favoriete onderdeel van mijn lichaam en die corrigeer ik dan ook regelmatig wanneer ik een leuk strak jurkje wil dragen. Een paar jaar geleden vond ik het nog not done, want ik was nog ‘zo jong’ en het zag er niet uit vond ik. Niemand echter die dat broekje ziet (over het algemeen – haha!) en het ziet er toch net een stukje leuker uit als het allemaal ietsje strakgetrokken wordt.

Nog veel belangrijker; het geeft me ook net wat meer zelfvertrouwen want ik hoef op dat gezellige feestje niet non stop mijn buik meer in te houden. En hee, zelfvertrouwen is key (en nog veel belangrijker dan die ingesnoerde buik) om er stralend uit te zien! Niet continu op je hoede hoeven zijn en lekker genieten van de dag of avond. 

Net zoals zoveel dames, heb ik ook last van schurende bovenbenen bij warm weer en blote benen. En niet alleen vrouwen met een maatje meer hebben dit, er zijn genoeg slanke vrouwen die met hetzelfde probleem rondlopen. Ideaal hiervoor vind ik de corrigerende broekjes met pijpjes. Deze kruipen niet omhoog, voorkomen het schurende benen probleem én corrigeren ook nog! Perfect!

Aanbod

Behalve in de winkel, kun je tegenwoordig ook prima online terecht om corrigerend ondergoed voor dames aan te schaffen. Het aanbod is een stuk groter dan een aantal jaren geleden en online kun je prima op je gemakje zoeken naar hetgeen je zoekt. Van slips tot shorts en corrigerende hempjes, het bestaat allemaal. Corrigerende onderjurkjes zijn ook ideaal voor onder een leuk strak jurkje. Doordat het materiaal geen naden bevat, zijn ze onzichtbaar voor anderen! 

Kleine disclaimer: er is niks mis met welk lichaam dan ook en we mogen er allemaal zijn. Er is echter ook niks mis met je prettiger voelen in je kleding door middel van iets simpels als een corrigerend broekje of hempje. Zelfverzekerd zijn en dit uitstralen is immers het aller- allerbelangrijkste om er mooi uit te zien, op welke gelegenheid dan ook. Stiekem toch best een sexy onderwerp dus ;).

*Deze blogpost is een samenwerking.

*Image by Csaba Nagy from Pixabay 

Related Posts

by
Previous Post Next Post

Wil je een berichtje achterlaten? Leuk!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

34 shares