Fashion – Mijn nieuwe jas – Warm en panterprint

Curvy Fashion - Winterjas - Panterprint - Yoursclothing - Diyaata.com

Deze jas kwam op mijn instafeed voorbij en ik denk dat ik deze beauty nog geen 20 minuten later afrekende. Hij voldeed aan al mijn eisen; warm, praktisch, met capuchon én panterprint! Werken op een industriepark betekent dat het in de winter al-tijd waait en in combinatie met regen en regelmatig een wandelingetje is een capuchon voor mij écht een must. Uiteraard wil ik er wel een beetje fashionable bijlopen..

Curvy Fashion - Winterjas - Panterprint - Yoursclothing - Diyaata.com

De jas zelf is zwart en aan de rits binnenkant plus helemaal naar boven toe t/m in de capuchon, zit de panterprint voering. Een super leuke touch waar ik direct verliefd op was. De rits is goud, wat ik echt heel tof vind, net als de drukknopen. Mijn andere winterjas heeft een capuchon die compleet voor m’n ogen valt, lekker praktisch, er moest dus echt een bruikbare capuchon op mijn nieuwe jas zitten en die is er!

Curvy Fashion - Winterjas - Panterprint - Yoursclothing - Diyaata.com

De jas is getailleerd en kun je zelf aanpassen naar je eigen figuur, door de touwtjes die je kunt aantrekken in de taille. Heel fijn want natuurlijk wil ik die wel zichtbaar houden, ondanks het dragen van een warme winterjas.

Ik heb de jas inmiddels al meerdere keren gedragen en hij voldoet helemaal aan mijn wensen. Warm but fashionable. Ik heb hem gekocht bij Yoursclothing, een webshop vol met leuke curvy fashion waar ik zeker nog vaker van plan ben te gaan shoppen!

Ik wens jullie allemaal hele fijne feestdagen! Een kerstlook op diyaata plaatsen is me niet meer gelukt, maar wie weet wel op insta #hint.

Related Posts

by
Previous Post Next Post

Wil je een berichtje achterlaten? Leuk!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

7 shares