Fashion – Outfit of the Day April 2018 – Jeans baby

OOTD April 2018

Yes, de lente is nu echt echt aanwezig en ik heb al de nodige terrasjes gedaan met lieve vriendinnen. Mijn zomer garderobe kan de kast verlaten en eindelijk kan ik mijn winterjas aan de kapstok laten hangen en vervangen door een spijkerjack!

Terrasjesweer

Afgelopen zaterdag zat ik lekker met naamgenoot Daisy (die heel mooi fotografeert) op het terras en deden we nadien ook nog een rondje over de mooie Goese kade om onze zomerse outfits vast te leggen. Nog steeds voel ik me er extreem ongemakkelijk bij maar toch zijn er weer wat blog waardige foto’s uitgekomen ;). Het was dan ook alweer een hele lange tijd geleden hier op Diyaata, een outfit of the day!

Outfit of the Day

Een spijkerjack dus met een leuk borduursel op de achterkant, word ik blij van.

OOTD April 2018

De jeans heeft leuke gekleurde pailletjes op de ‘gescheurde’ stukken, zo leuk! Oh en die sneakers, dat is één van de twee paar schoenen die ik nog wel okay vond en voldoen aan alle ‘eisen’ die ik tegenwoordig moet stellen.

OOTD April 2018

OOTD April 2018 Mijn haar is afgelopen week weer een stukje blonder geworden. Ik ben er super blij mee, want het deed af en toe een beetje geel aan. Nu dus een tintje lichter en een hele goede zilvershampoo!

OOTD April 2018

 

Broek: M&S Mode
Spijkerjack: M&S Mode
Shirtje: M&S Mode
(nee ik word niet gesponsord, I wish!)
Schoenen: Durea
Sjaal: Onbekend..
Zonnebril: M’n favoriet, cheap ass uit Turkije 🙂

Wat is jouw favoriete zomer kledingstuk?

Related Posts

by
Previous Post Next Post

Comments

  1. Reply

    Tof jasje!

    1. Reply

      Thanks! 😁

  2. Pingback: Personal - Geluksmomentjes - Van daten tot karaoke zingen - Diyaata

Wil je een berichtje achterlaten? Leuk!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

28 shares