Fashion – Ringen met (edel)steen

MyJewellery_Diyaata.com.JPG

Mijn tweede naam is Ekster, Daisy Ekster, aangenaam. Alles wat blinkt, sprankelt of glimt moet ik van dichtbij bekijken. Ik hou van sieraden en hoog op mijn verlanglijstje staat nog steeds ooit een mooie antieke of vintage ring met edelsteen. Nu is dit wellicht niet de beste (financiële) timing, net weer onafhankelijk, een eigen huisje en een nieuw energiecontract.. Maar er zijn alternatieven!

My Jewellery

You gotta love My Jewellery, want zij maken het ook in deze (financiële) tijden mogelijk om je outfit helemaal af te maken met de meest prachtige sieraden. Zo hebben ze diverse types ringen in hun webshop, waar ik helemaal hebberig van word. Natuurlijk kun je deze ook nog combineren met mooie oorbellen, kettinkjes, armbandjes, you name it. Maar voor nu, ga ik even in op de ringen die je zo leuk subtiel aan je hand kunt laten shinen terwijl je dat wijntje voor iemand inschenkt.

Ringen met steen

Mijn favoriet! Shine it baby! Hoewel deze ringen natuurlijk niet ‘the real deal’ zijn, vind ik ze oprecht heel erg mooi. De goudkleur is niet too much, de ringen verkleuren niet en zijn veelal gemaakt van premium stainless steel. Wel is het voor de steentjes het beste om ze niet teveel in aanraking te laten komen met water, om te voorkomen dat ze loslaten.

Zelf ben ik van de wat smallere ringen, niet te dik qua materiaal of breed. Ik heb vrij lange slanke vingers, dus dat vind ik bij mij persoonlijk mooier staan. De hele dunne ringetjes die je eventueel samen kunt combineren vind ik dan ook prachtig. Twee of drie naast elkaar, met wat mooie steentjes her en der. Goud is wel echt mijn ding, ik kies niet snel meer voor zilver al vind ik rosé goud ook zeker wat hebben.

Ook de smalle ringen met meerdere steentjes erin, kunnen mijn waardering zeker krijgen. Ook hier kies ik al snel voor de smallere ringen met wat kleinere steentjes of een smalle ring met 1 grotere steen. Toen ik de ‘vintage klassieke ring pastel’ tegenkwam, was ik verkocht. Een smallere ring, met vier zachte pastel kleur steentjes in ieder een eigen vorm. Perfect! En je snapt, die zit inmiddels in mijn eigen collectie. Je ziet hem hier terug op mijn eigen foto met de roos, isn’t it pretty?

Zo moeder zo dochter?

Als Zinzi groot genoeg is, hoop ik dat ze deze tik van mij overneemt. Dan mag ze in mijn sieraden neuzen en kunnen we samen de winkels en webshops bewonderen. Dan krijgt ze vast en zeker zo’n leuk lieveheersbeestje als eerste ringetje, wie had ‘m nog meer? Voorlopig geef ik die centen nog uit aan Bing poppetjes en een driewieler maar one day…!

Vertel, ben jij team zilver, goud of roségoud?

*Dit betreft een samenwerking.

Related Posts

by
Previous Post Next Post

Comments

  1. Reply

    Team geen sieraden. Maar als ik dan toch moet kiezen ga ik voor roségoud (mijn piercings) of zilver… En zo jammer dat de lieveheersbeestjes niet in mijn maat zijn… 😉

Wil je een berichtje achterlaten? Leuk!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 shares