Fashion – Sieraden uit de zee

Schelpen Sieraden Diyaata.com2

Altijd al ben ik een ‘sieradenmeisje’ geweest. Ik hou van (armcandy!) armbandjes, mooie oorbellen en zowel statement- als subtiele kettinkjes. Het ligt maar net aan mijn bui, wat ik op dat moment mooier vind. Een echte ekster kun je me echter wel noemen.

Strandjutter

Op het strand gedraag ik me net zo; alle mooie schelpjes die ik zie, gaan even door mijn handen en belanden vervolgens in mijn tas om mee te nemen naar huis. Thuis gaan ze in een schaaltje, op de (tuin)tafel. Super blij word ik dan ook van schelpen sieraden waar een kleine hint uit de zee in zit verstopt. Een klein beetje zee(land) met je mee dragen op bijvoorbeeld een simpele werkdag, kan een hele outfit opfleuren! Denk aan een lichte spijkerbroek met een wit topje of een zomers wit of pastelkleur jurkje, gecombineerd met een schelpen armbandje of parel oorbelletjes.

Behalve dat ik simpelweg vrolijk word van schelpjes, vind ik ze ook prachtige vormen hebben. Een ketting met een bedel met een schelpje eraan, is weer eens iets anders dan een hartje of een sterretje. Een schelpje is ook een ‘ veilige’ vorm in een sieraad, iets wat je gemakkelijk aan iemand cadeau kunt doen. Wie houdt er nu immers niet van schelpen? Een paar kleurige armbandjes bij elkaar, ik hou ervan. Ook leuk; een enkelbandje wat mooi schittert op je huid wanneer de zon erop schijnt.

Om de strandlook outfit helemaal af te maken, zie ik er nog zo’n leuke rieten tas bij die je dit seizoen overal terug ziet komen. Natuurlijk mag ook een grote zonnebril niet ontbreken, gecombineerd met een gaaf schelpenkoord om je nek. En dan lekker casual door de stad of over de boulevard flaneren, wel mét 1,5 meter afstand uiteraard!

Tja, of we nog op vakantie kunnen, dat zal moeten blijken. Maar schelpjes of parels als sieraden met je mee dragen om toch die long lasting vakantievibe te krijgen, daar komt natuurlijk geen Corona virus tussen! Het aanbod op de leuke webshop My Jewelry is enorm, van kleurig tot goud of iets minder opvallend zilverkleurig. Kleine subtiele kettinkjes of opvallende chokers, voor ieder wat wils. Zelf wissel ik regelmatig af; in het dagelijks leven ben ik voor subtiel en kleine(re) versies maar als ik eens wil uitpakken dan hou ik ook zeker van de grotere bling-bling sieraden.

Onze vakantie naar Italië hebben we inmiddels afgezegd en daarvoor in de plaats gaan we maar eens op verkenning in eigen land. Niets houd me echter tegen om de zomerse vakantievibe met me mee te dragen, ook in Center Parcs.

Ik hou van deze zomerse sieraden trend! Wat vind jij ervan?

*Deze blog is tot stand gekomen in samenwerking met My Jewelry.

Related Posts

by
Previous Post Next Post

Wil je een berichtje achterlaten? Leuk!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

14 shares