Fashion – Uit m’n comfortzone met slangenprint, me like!

Slangenprint outfit Diyaata.com

Ja een beetje mosterd na de maaltijd, want deze outfit heb je wellicht al gezien op Instagram (en anders ga je me nu uiteraard volgen!). Maar ik kan het niet laten om ‘m ook nog even op Diyaata te plaatsen, want ik ging uit m’n comfortzone voor deze outfit en was erg tevreden met het eindresultaat.

Uit m’n comfortzone

Jazeker, een rok in m’n taille en een shirt in m’n rok? Dat had ik niet eerder gedacht te dragen! Want ik geef toe: ik verstop mijn buik namelijk erg graag, onder langere shirts of in jurkjes. Het gevaar met een zwierige rok en een wat langer en losser(e) shirt of top vind ik echter dat het geheel al snel nóg groter oogt dan de werkelijkheid. Ik vind het namelijk niet erg als mijn kleding wel aansluit, zolang het maar niet teveel ‘tekent’. Een beetje sexy mag best, toch? Ik combineer liever zwierig met strak of strak met zwierig, om nog wel lekker vrouwelijk voor de dag te komen.

En dus waagde ik me aan het shirt ín de rok en was ik stiekem erg blij met het eindresultaat! Hallo taille! En die buik, tja, die is er een beetje maar niet extreem storend vind ik zelf. Bottom line? Durf af en toe eens iets heel anders te dragen of te combineren, you might even like it..

Slangenprint outfit Diyaata.com2

Details

De rok komt van C&A, de top heb ik deze vakantie in Turkije gekocht. Spijkerjack is van vorig jaar, Scapino, en de sandaaltjes van dit jaar bij de Scapino (toevallig haha). Zonnebril komt uiteraard ook Turkije, fake it till you make it ;).

Ohja en de geitjes op de kinderboerderij, daar word ik toch altijd weer blij van hoor!

Tell me, draag jij weleens een outfit waarbij je even uit je comfortzone moet stappen? Ik ben benieuwd!

Related Posts

by
Previous Post Next Post

Comments

  1. Pingback: Fashion - Corrigerend ondergoed of shapewear, niks mis mee! - Diyaata

Wil je een berichtje achterlaten? Leuk!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

19 shares