Travel – Zeeland – De favoriete vakantiebestemming van.. Bregje

Favoriete vakantiebestemming Zeeland - Diyaata.com

Eerder deelde ik met jullie de favoriete vakantiebestemming van Yvanca en kregen we tips voor een heerlijke vakantie naar Texel. Deze week is lieve Bregje (van de leuke blog Breg Blogt! klik klik) aan de beurt en haar favoriete vakantiebestemming is een bekende van me.. Zeeland! Ik was heel benieuwd naar de ervaringen van deze Limburgse dame in onze mooie provincie.

De favoriete vakantiebestemming van Bregje – Zeeland

  • Wanneer kwam je hier voor het eerst en hoe vaak ben je hier geweest?

Als kind kwam ik er al en daar heb ik zoveel goede herinneringen aan. Urenlang spelen op het strand en ‘s avonds nog op avontuur op de camping. Zelfs die ene vakantie waarin het weken aan een stuk regende was te gek, als kind trek je je daar toch minder van aan. Sinds een paar jaar ga ik weer regelmatig naar Zeeland en het voelt altijd als thuiskomen! Het aantal keer dat ik er ben geweest is niet meer op twee handen te tellen, zelfs niet meer op vier denk ik.

  • Wat maakt deze vakantiebestemming zo speciaal voor jou?

Zeeland staat voor mij voor rust. De ruimte, de frisse zeewind en de heerlijke stranden. Ik voel me er ontzettend op mijn gemak en als ik eenmaal in de vakantiestemming ben beland ik in een soort tijdloze zone waarin ik echt tot rust kom.

  • Wil je je ultieme to do / to visit tip met ons delen?

Toen we in Burgh Haamstede zaten, gingen we altijd naar het strand bij de Punt in Westenschouwen. Hier was het een stuk rustiger dan bij het hoofdstrand en je hebt er een mooi uitzicht op de Oosterschelde kering.

  • En, is er ook iets wat we beter kunnen overslaan?

Persoonlijk word ik niet blij van Renesse: te druk en te schreeuwerig. Zeeland heeft zoveel andere mooie en fijne plekken!

  • Wat is je favoriete zelfgemaakte foto van deze bestemming?

Favoriete vakantiebestemming Zeeland - Diyaata.com

  • Heb je ook een gezellige foto van jezelf op deze vakantiebestemming, om ons over te halen?

Ik heb er wel honderden, het was nog lastig kiezen! (pssst geeft niet, we zetten ze er sowieso gewoon allebei in ;))

Favoriete vakantiebestemming Zeeland - Diyaata.com

Dankjewel Bregje voor het delen van jouw favoriete vakantiebestemming. Super leuk om mijn provincie Zeeland eens door jouw ogen te zien enne… ik ga je tip een keer opvolgen!

Wil jij ook jouw favoriete vakantiebestemming delen op Diyaata? Stuur me dan even een berichtje

Related Posts

by
Previous Post Next Post

Comments

  1. Pingback: Travel - Kreta - De favoriete vakantiebestemming van.. Godelieve - Diyaata

  2. Pingback: Cultuur - Een bezoekje aan het Watersnoodmuseum - Diyaata

Wil je een berichtje achterlaten? Leuk!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

25 shares