Favorieten van augustus – Netflix, Guess & more

Favorieten

Augustus loopt alweer bijna op z’n einde en deze maand heb ik een aantal ‘favorieten’. Het leek me leuk om deze met jullie te delen. Gewoon een gezellige, happy post. Wie weet is één van mijn favorieten ook of binnenkort ook de jouwe!

Beauty

Gucci – Seductive

Voor maar 13,50 kocht ik eind juli dit fijne geurtje bij een aanbieding van de Kruidvat. En deze maand is het een favorietje geworden! Een heerlijke geur die lang blijft hangen en ja, verleidelijk is! Dit heb ik nog niet in de praktijk kunnen testen maar ik snap wel waar de naam vandaan komt ;).

Guess Seductive

Lifestyle

Netflix – the Killing

Deze serie heb ik helemaal afgekeken! Als je een beetje into crime series bent en niet bang bent om de schuldige in een moordzaak aan te wijzen, is dit een tip voor jou! Deze serie is een Netflix Original en nagemaakt van de Scandinavische serie Forbrydelsen. Enne, The Millennium Trilogy was ook een Scandinavische productie.. Dit betekent dus al veel goeds!

Sarah Linden en Stephen Holder komen voor een hoop onzekerheden en vraagtekens te staan bij het oplossen van diverse moordzaken. En raken wellicht iets té persoonlijk betrokken bij deze drama’s. Vier seizoenen staan op Netflix en met de laatste aflevering wordt het hele verhaal ook mooi afgesloten.

Netfix – Orphan Black

Oké ik ben echt een partypooper en kom er nu pas achter hoe goed en freaky deze serie is. Thanks Daisy! Anyway, nog geen week bezig en nu al favoriet: Orphan Black! Ik zit regelmatig verscholen achter m’n dekentje omdat ik het zo eng vind..

Home

Mijn home office

Long story short, ik ben weer terug thuis en heb geen baan meer. Mijn gezondheid liet me in de steek doordat ik echt letterlijk 8 uur op een stoel moest zitten plus ik ben niet zo tof ontvangen daar. Meer tekst wil ik er eigenlijk niet meer aan vuil maken.

Maaarrrrr, ik heb nu wel een ‘home office’! Met de ergonomische stoel die ik heb overgenomen van mijn goede ex werkgever en een beetje hulp van mijn ouders heb ik nu een plekje om te werken aan mijn blog en schrijven in het algemeen. Tegelijkertijd probeer ik ook mijn lichaam terug te laten wennen aan het zitten aan een bureau en zoek ik uiteraard verder naar een beter passende baan.

Binnenkort een office tour!

Terras

Zo blij ben ik met mijn tuin! Uiteraard geen ‘echt’ nieuws maar ik heb deze maand regelmatig ‘s avonds buiten gegeten en heb daar intens van genoten.

Terras Daisy

Kijk mijn cute mosselpannetje nou!

Food

Actifry

In januari kreeg ik voor mijn verjaardag een Actifry. Maar eerlijk is eerlijk, echt creatief was ik er nog niet mee! Het begon met enkel frietjes en snacks, tegenwoordig gaan er ook regelmatig (gezonde) zoete aardappel ‘frietjes’ in. Iets vaker wil ik deze handige (en gezonde) pan gaan gebruiken.  Nog geen favoriete recepten maar wel al goede voornemens en een favoriet object dus!

Had jij een leuke, bijzondere of gezellige favoriet deze maand, of Actifry tips? Tell me!

Related Posts

by
Previous Post Next Post

Comments

  • Inge
  • August 28, 2016
  Reply

  Ondanks dat dit een happy post is blijft er vooral 1 ding hangen…Wat stom! Echt kut dat je gezondheid zo’n beperkende rol speelt. De goede ex werkgever kan ook niets betekenen? Gelukkig is de vakantietijd afgelopen dus weer meer vacatures! Dikke knuffel

  1. Reply

   Thanks meis.. ? goede hoop op iets wat beter past ?

 1. Reply

  Ja Orphan Black vind ik ook altijd zo spannend! Beter laat dan nooit toch? En lekker zitje heb je buiten. Daar zou ik ook blij van worden. Helemaal met die (Zeeuwse?) mosselen erbij!

 2. Reply

  The Killing klinkt interessant, denk dat ik daar ook maar eens mee begin! Fijn dat je nu thuis een prettige werkplek hebt 🙂

  1. Reply

   Erg spannend, ben benieuwd wat je er van vind!

Wil je een berichtje achterlaten? Leuk!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 shares