Film Recensie – Ladiesnight Fifty Shades Freed – Mét verhaallijn..

Fifty Shades Freed

Ja hoor, ik was erbij! Ladiesnight Fifty Shades Freed, afgelopen woensdagavond in de Da Vinci bioscoop in Goes. Na de eerste twee films ook gezien te hebben en alle boeken te hebben gelezen, kon deze niet missen in het lijstje.

Fifty Shades Freed

Samen met naamgenootje Daisy togen we naar de bioscoop, heel benieuwd naar deze derde versie van de 50 shades trilogie. En ai wat was het druk! Stiekem zijn er dus heel veel dames met ons benieuwd..

Heel eerlijk gezegd was ik een beetje kwijt hoe het derde boek verliep, wat ik niet heel erg vond. Ik heb de drie boeken van E.L. James destijds vlak na elkaar gelezen en dát is dus al een hele tijd geleden. Des te meer ruimte voor verrassing en/of verbazing..

Laten we beginnen met het verhaal want ja echt, er zit een verhaal in deze films! Dat verhaal vond ik oprecht sterker dan in de eerste twee films, en soms écht een beetje spannend. Op internet zag ik dat lang niet alle recensenten het met me eens zijn, maar je moet je verwachtingen ook wel bijstellen naar dit genre film uiteraard. Af en toe zat ik écht in het verhaal en was het echt spannend, vond ik.

Niveau pikantheid, mwehhh.. Of ik ben inmiddels meer gewend na de eerste twee films óf dat was echt een stukje minder, ik ben er nog niet helemaal uit. Er waren nu geen momenten waarbij ik helemaal shocked in mijn bioscoopstoel zat, waar ik dat bij film één nog wel had. Qua naaktheid was het allemaal ook keurig, al vond ik wel dat we als vrouw meer naar Anastacia’s dan naar Christian’s lichaam mochten kijken, bummer! Eigenlijk best een ‘keurige’ film, wat dat betreft. Natuurlijk is de speelkamer nog steeds in the picture he, don’t get me wrong.. De muziek was trouwens ook errug fijn!

Tjonge, best awkward, een film recensie van dit genre film. Maar ik denk dat het wel duidelijk is zo. Verhaal, ietsje sterker, pikantheid, ietsje minder. Al met al een leuke avond weg met vriendinnen! Laat ik de trailer er nog even ingooien, astu!

 

Ga jij ook kijken? En wat vond je van de eerste films?

 

 

 

Related Posts

by
Previous Post Next Post

Comments

  1. Reply

    Was gezellig! En wij hebben al live gereviewd haha dus je weet dat ik er hetzelfde over denk 😉 xo Daisy

  2. Pingback: Bioscoop Tip - De Matchmaker - Ladiesnight voorpremière - Diyaata

Wil je een berichtje achterlaten? Leuk!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

23 shares