Fijne Valentijnsdag!

Valentijn

Voor Valentijnsdag was ik was van plan een leuke DIY (do it yourself) te fabriceren, eerlijk waar. Vol goede moed ging ik de Action in, op zoek naar leuke glaasjes en strookjes kant en dan zou ik daar hele schattige waxinelichtjes van maken. Niet dus. Op zoek naar de leuke doorzichtige glaasjes die ik wilde beplakken, kwam ik erachter dat precies naast deze glaasjes, 5 soorten waxinelichtjes met kant stonden. Kant en klaar, in alle mogelijke variaties voor een paar luttele euro’s. Wil ik eens iets gaan knutselen, heeft het geen enkele toegevoegde waarde!

Toen dacht ik, een blog over wat ik van Valentijn vind dan maar. Tot ik op verschillende plekken de kritische en pessimistische meningen van andere schrijvers en influencers tegen kwam. Ik werd hier helemaal niet vrolijk van!

Waarom gaan we er niet gewoon lekker in mee en zien we een dag alleen maar hartjes, rozen en blijdschap?

Laat ik het niet horen dat het slechts ‘een commerciële dag’ is, niemand heeft je verplicht om er iets voor te kopen!

Een blogpost met filmpjes van perfecte huwelijksaanzoeken, ook leuk. Tot ik ze ging zoeken. De echte gave kennen we allemaal al, anderen waren veel te langdradig of ik werd misselijk van de bewegende beelden.

Iets bakken dan, in hartvorm? Ja en dan… moet ik dat morgen in mijn eentje opeten, ook dat nog.

Hartjes koekje

Niks van dat alles is het geworden. Het enige wat ik wil meegeven is, go with the flow. Geniet van Valentijnsdag of je nu met je kersverse lover of je man bent waar je al heel lang mee getrouwd bent. Al ben je alleen of met je hond of kat, vriendin of collega. Maak er een fijne en/of gezellige dag van!

Ik ga lekker met mijn kattenvriendjes op de bank hangen en misschien nog met een vriendin de hort op.

Psst: en ik heb mezelf getrakteerd op roze roosjes en een heel mooi kettinkje, lang leve Valentijnsdag! Commercieel? Nee hoor, gewoon een heerlijk excuus!

Wat zijn jouw plannen vandaag? 🙂

 

 

Tags: liefde

Related Posts

by
Previous Post Next Post

Comments

 1. Reply

  Heel goed. Fijne dag en geniet er lekker van!

  1. Reply

   Jij ook meis, fijne dag gehad met je lover? 😀

  • Godelieve
  • February 14, 2016
  Reply

  Maak er een leuke dag van meis! Ik ga met mijn eigen kleine Valentijntje op de bank zitten en hem laten verwennen door opa en oma 😉

  1. Reply

   Jaaaa ultieme Valentijnsdag! <3

 2. Reply

  Geniet ervan! Fijne Valentijnsdag! -x-

  1. Reply

   Ik hoop dat jij ook een fijne dag hebt gehad!

  • Anouk
  • February 14, 2016
  Reply

  Ik wil je bedanken voor je positieve bericht, je maakt me weer wat blijer en dat is waar vandaag om draait. Fijne valentijnsdag!

  1. Reply

   Wat fijn om te horen, heel graag gedaan! X

 3. Reply

  Haha heerlijk een positief tegengeluid! 😀 Nu doe ik zelf ook niet aan Valentijn, nooit gedaan eigenlijk. Alleen een lekker ontbijt, maar vandaag ook niet. In Colombia wordt namelijk helemaal niet aan Valentijn gedaan. Er zijn zeker mensen die wel een roos geven ofzo, maar het leeft hier helemaal niet. Heb nergens hartjes gezien, of extra chocolade… dus ja. Maar heb wel een heel fijne dag gehad hoor 😀

Wil je een berichtje achterlaten? Leuk!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 shares