Flashback op Diyaata

FLASHBACK

Had je het al gemerkt op Social Media? Ik ben weer het land uit! Totaal onverwacht en enorm last minute, zo leuk! Omdat ik wel nog iets te lezen klaar wou zetten voor jullie, dacht ik dat het leuk/interessant was om eens drie blogposts boven water te toveren die sommigen van jullie nog niet gelezen zullen hebben. Een flashback, een kijkje terug in de tijd!

Internetdaten

Twee keer heb ik jullie meegenomen in mijn horror stories van het internetdaten. Mr A en Mr B passeerden de revue en waren een groot succes op het toen nog erg kleine Diyaata. Leedvermaak ladies..? 😉 Nee hoor, ook ik heb achteraf genoten van het schrijven van deze blogposts. Mocht je ze nog niet gelezen hebben, go go go!

sushi hearts

Omdat het zo niet hoort

Een serieus stuk wat ik heb geschreven over de wandaden van IS als het aankomt op het inzetten van legers bestaande uit kinderen. Te weinig gelezen mijns inziens en nog steeds aan de orde.. vreselijk.

Oegandese kids

Mijn eerste keer roomservice

Weer zo’n lekker gênant stuk, omdat die het goed doen hè! Ik was in een heel chique hotel in Engeland, had net Mr X ontmoet trouwens, en bestelde roomservice. Dat ging niet helemaal vlekkeloos. Hierrrrr kun je het lezen. Have fun!

Roomservice

 

Wie weet, geef ik het Internet daten weer eens een kans.. Al is het maar voor de leuke blogs 😉 PS: ben je niet vergeten mee te doen met de winactie? Het kan nog!

 

 

 

Related Posts

by
Previous Post Next Post

Wil je een berichtje achterlaten? Leuk!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 shares