Personal – Fotoverslag Paasweekend – Knuffels en de nostalgische kermis

Paasweekend

Afgelopen weekend ging ik uit logeren bij één van mijn liefste vriendinnen en haar net zo lieve zoontje. Helaas was ik nog steeds niet helemaal fit, maar het werd wel een heerlijk weekend! Van knuffelen tot pannenkoeken eten, op bezoek in Muizenstad en vol verbazing bij het Vlooiencircus.

Quality time

Bovenal was het natuurlijk een weekend van bijkletsen met elkaar en knuffelen met de kleine, want die had ik al een tijdje niet meer gezien! Iedereen weet dat ik gek op kinderen ben en een dergelijk weekendje doet me dan ook echt goed. Zoveel liefde! Gelukkig voor mij is deze boef niet eenkennig en heb ik mijn portie kinderliefde weer gekregen. Zo lief!

Paasweekend
Links in zwart wit om nog enigszins m’n make up loze hoofd en ontplofte coupe te verhullen.. mislukt!

Nostalgische kermis

In Roosendaal was er een nostalgische kermis. Hoewel ik niet precies wist wat ik me daar bij moest voorstellen, wilden we daar natuurlijk wel even buurten. Helaas voor ons regende het enorm en viel ons uitje daardoor een beetje in het water, maar desalniettemin hebben we ons laten verrassen in de verschillende attracties. Een rondje met de trein kon hier natuurlijk niet ontbreken, dus geduldig wachtte ik op het perron!

Paasweekend

In Muizenstad bleken échte muizen te wonen die voor ons bezoek zonder pardon uit hun huisje werden geschud (au, m’n dierenhart).

PaasweekendIn het vlooiencircus werd ons een heel goed verhaal verkocht inclusief antivlooienspray (lees: plantenspuit) waar ik de driedubbele portie van in mijn gezicht gesprayd kreeg. Ook moest ik precies daar gaan staan waar ik al het water over me heen kreeg toen ‘vlooi Helga’ van de duikplank in het zwembad sprong..

Paasweekend

De kermisexploitanten waren nostalgisch gekleed en ook de ouderwetse zweefmolen waarvan je denkt; is die echt nog te vertrouwen, was aanwezig. Draaimolens waren er in overvloed, als ook de Cakewalk (die er behoorlijk heftig uit zag) en de Spiegeltent. Her en der stonden ook miniatuur versies van de kermis attracties van vroegere jaren, super leuk om te zien.

Paasweekend

Dit ietwat natte kermis uitje (vandaar mijn ontplofte haar op alle foto’s, poedel look) sloten we af aan de bar! Nooit te jong om te leren barhangen ;).

Paasweekend

Zondagmiddag ging ik weer richting Goes waar ‘s middags mijn broer zijn verjaardag vierde.

Opgeladen

Hoewel ik me nog steeds niet helemaal fit voel op moment van typen, ben ik mentaal gezien weer helemaal opgeladen. Wat vriendschap en kinderliefde allemaal niet met een mens kan doen!

Ik ben heel benieuwd hoe jouw paasweekend was, laat je het achter in de comments?

Related Posts

by
Previous Post Next Post

Wil je een berichtje achterlaten? Leuk!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

26 shares