Personal – Geluksmomentjes – Hier werd ik deze week erg blij van..

Geluksmomentjes

Af en toe sluit je een week af en is de conclusie dat er best wel wat momenten voorbij kwamen, waarbij je een glimlach op je gezicht kreeg. Deze week vond ik het tijd om hier eens bij stil te staan en deze geluksmomentjes met jullie te delen

 • Met stip op één: één van mijn liefste vriendinnen beviel van haar eerste kindje, een gezonde zoon! Zoveel blijdschap voor haar en haar vriend, ook ik zat een klein beetje op die blauwe wolk en gisteren ben ik langs geweest om dit knappe wondertje te knuffelen.
 • Lieve appjes. Deze week kreeg ik er heel veel, van één persoon met name en deze persoon is erop gebrand om mij te vertellen dat ik mezelf leuker moet gaan vinden. Dus, wakker worden en opstaan met een storm van appjes in deze trant maken mij natuurlijk erg vrolijk!
 • Woensdag ging ik high tea’en met een andere liefste vriendin en hebben we heerlijk kunnen bijkletsen over van alles en nog wat. Hou van dit soort momenten, een glimlach dus!
 • Ik bestelde een sportoutfit… yes, echt. En die sport outfit die staat me best goed! En daar werd ik erg vrolijk van, want ik denk dat mezelf gemakkelijk voelen in die outfit al zo belangrijk voor me gaat zijn.
 • Ik kreeg weer een paar leuke blog mails. En ook al heb ik ineens een onverklaarbaar dipje in de blog statistieken, die leuke mails motiveren me toch weer om gave content te maken!
 • Katten knuffels, die krijg ik natuurlijk elke week in overvloed maar ook deze week heb ik weer mogen genieten van het knuffelen met mijn lieve Jack en Jessy. Jack is gisteren trouwens drie jaar geworden! Nouja, dat is een gokje want Jack is op straat gevonden. Maar hee, ik moet ergens vanuit kunnen gaan dus Jack was gewoon gisteren jarig!
Jack
De bloemen waren voor mij Jack…
 • Woensdagavond had ik een spannend telefoongesprek, waarvan ik komende week de uitslag te horen krijg. Ik kan hier nog even niets over delen maar zodra ik meer weet volgt er wel of niet een blog, afhankelijk van de uitkomst. Ik had er een goed gevoel bij dus ik gok op een voorzichtig positieve afloop!
 • De nieuwe cd van Racoon, love it! ‘Look ahead and see the distance’ is weer een heerlijke Racoon plaat en ik had amper tijd nodig om eraan te wennen, zoals ik dat wel vaak heb bij ‘nieuwe’ muziek. Zeker even luisteren dus!
 • Donderdag besloot ik dat ik verse sushi van de Jumbo had verdient. Ik had even geen sushi buddy voorradig dus dan maar op deze manier. En jawel, ook daar ga ik van glimlachen guys!
 • Vrijdag sloot ik mijn werk af op de fabriek waar ik vanaf eind mei ben gestart met werken. Aanstaande maandag ga ik hetzelfde ‘trucje’ doen op de volgende fabriek. Ik kreeg een prachtige bos bloemen en heel veel lieve woorden!
 • Toen ik vrijdag thuis kwam, keek ik weer naar ‘Ask a Guy’ van NSMBL en ik heb hier weer hardop om moeten lachen. Eerlijk. Dus, ben je vrouw en ben je nog niet bekend met Ask a Guy (kan dat?!) offff heb je de nieuwe aflevering nog niet gezien? Klik dan even hierrrrrr, graag gedaan!

Kom maar door met jullie geluksmomentjes! Waar kreeg jij deze week een glimlach van op je gezicht? 

Related Posts

by
Previous Post Next Post

Comments

 1. Pingback: Personal - STOM! #1 - Over Zwarte Piet en paniek in een tunnel - Diyaata

Wil je een berichtje achterlaten? Leuk!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

2 shares