Geluksmomentjes – Personal – 7 x blijheid!

Geluksmomentjes

De afgelopen paar weken zijn er behoorlijk wat momenten voorbij gekomen waarbij ik een big smile op mijn gezicht kreeg. Mijn 7 meest recente geluksmomentjes!

Geluksmomentjes

 

    • Ik kreeg een flinke stapel boeken van een vriendin. Zo lief! De boekenkast (om jaloers op te worden!) van een goede vriendin werd opgeruimd en ik was één van de gelukkigen die hier beter van werd. Super blij mee, zeker nu het hele dagen regent! Dit was ook gelijk de doorslag om op zoek te gaan naar een nieuw boekenkastje voor in m’n logeerkamer/kantoor. De boekenkast beneden puilde al enorm uit en nu past het echt niet meer. Tijd om op te ruimen en te herindelen! Als het af is, show ik jullie het resultaat

 

    • Ik heb een sollicitatiegesprek gehad bij een heel gaaf bedrijf. En nee, ik heb de baan niet gekregen. Maar ik was close! En ik heb een gezellige avond gehad en ben trots dat ik het zo ver heb geschopt. Gelukkig loopt er inmiddels ook weer het één en ander dus wie weet, fingers crossed!

 

    • Afgelopen vrijdag vond ik in de Jumbo eindelijk de Pumpkin Spice Latte oploszakjes. En ik ben er zo blij mee jongens. Deze Zeeuw komt niet zo vaak in de Starbucks en bovendien zijn ze veel te kort verkrijgbaar! Inmiddels heb ik ook geproefd en het komt dicht in de buurt van the real deal. Weet iemand of deze tijdelijk verkrijgbaar zijn? Zoja dan ga ik snel om nog een doosje! Mocht je ze ook willen, het is een doosje van het merk Buisman Coffee House en een foto vind je op mijn Instagram.

 

    • De nieuwe winactie staat online! Vrij kort geleden kreeg ik een mailtje of ik geïnteresseerd was om deze winactie op te zetten. Tuurlijk was ik dat! Weer een super voorbeeld van een leuke samenwerking dankzij mijn blog! Je kunt nog meedoen dus als ik jou was…KLIKLIK!

 

    • De nieuwe Netflix serie The Crown is op 4 november in première gegaan. Wat een topper! Deze serie gaat over de regeerperiode van koningin Elizabeth II. I love it! Prachtige kostuums en een trouwjurk die meer kostte dan de originele versie… De serie had een budget van 110 miljoen euro en is de duurste serie ooit op Netflix. Alleen dat al is reden genoeg om te kijken, toch?

 

    • Sinterklaas is veilig in het land aangekomen! Blijft altijd leuk die intocht op televisie en eerlijk is eerlijk, die ‘nieuwe’ pieten? Ik heb me er niet aan gestoord. Ze blenden prima in met de huidige pieten populatie! Ohja, en altijd gezellig, dat Twitter 😉

     Twitter Sinterklaas
     Sinterklaas gezelligheid op Twitter!

 

    • Ik word steeds handiger in budget shoppen. Serieus, ik ben een professional geworden als het gaat om een middag leuk winkelen met een tientje in je portemonnee. En dat is stiekem ook nog best prettig als ik eenmaal weer een baan heb. Komt er wellicht toch nog een keer iets van dat sparen…

 

 

Al met al zit ik dus lekker in m’n vel. Die baan komt er vast en zeker snel aan, toch?

Wat was jouw laatste ‘geluksmomentje’?

 

 

 

 

br><br<br

Related Posts

by
Previous Post Next Post

Comments

  • Inge
  • November 13, 2016
  Reply

  Fijn dat je momenteel het positieve van (ook minder goed aflopende) dingen kan zien! En die baan die komt er zeker wel

  1. Reply

   Ik blijf duimen! 😀

 1. Reply

  Wij zijn ook aan The Crown begonnen, wat een geweldige serie is dat zeg. We hebben nu 6 afleveringen gezien en zijn verslaafd 😀 Prachtig verhaal.

  1. Reply

   Helemaal mee eens!

Wil je een berichtje achterlaten? Leuk!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

11 shares