Getest: budget Lidl (Cien) nagellak – Berry Passion

Lidl nagellak

Tegenwoordig heb ik wat meer tijd om om me heen te kijken in de supermarkt, in plaats van puur het hoognodige in m’n kar of mandje te gooien en door te rennen richting kassa. En op zo’n moment ontdekte ik dan ook het nagellakrek van het merk Cien in de Lidl! Lidl nagellak? I want it!

Onder het mom ‘alles voor de blog’ gooide ik dan ook de nagellak Berry Passion met numero 12 van maar liefst 1,99 euro acuut in m’n mandje en nam deze mee naar huis. Ik moest en zou deze testen!

Lidl nagellak Lidl nagellak

Mijn ervaring

Ik heb de nagellak volgens mijn vaste routine aangebracht (dus met base en topcoat) en ik zweer het je, op het moment dat ik dit type zit de nagellak een week lang al als een huis op m’n nagels. Geen chips, hoogstens een miniscuul wit randje bij het uiteinde van m’n nagels door het typen. Dit heb ik bij elke nagellak en is ook logisch. De nagellak lakte ook nog eens fijn met een vrij breed kwastje.

Dus, dit is een aanrader! Ik ga binnenkort nog een ander kleurtje meenemen en onderwerpen aan een test want ik vind het bizar, voor 2,- euro loop ik al een week met prachtig gelakte nagels. I’m impressed!

Lidl, you and me are best friends in deze moeilijke tijden 😉

Heb jij al een Lidl nagellak uitgetest sinds de nieuwe Cien artikelen in het schap staan?

Tags: nagellak

Related Posts

by
Previous Post Next Post

Comments

  1. Reply

    wauw wat een mooi kleurtje!

  2. Reply

    Wat een prachtige kleur! Wist niet dat de Lidl nagellak verkocht!

  3. Pingback: Getest: Lidl nagellak - Cien - Miami Beach - Diyaata

Wil je een berichtje achterlaten? Leuk!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 shares