National Glamour Day – Shoppen met korting op 1 oktober!

National Glamour Day

FriYay! Tijd voor een kort maar krachtig en leuk berichtje om de vrijdag mee te beginnen. Ik wil jullie namelijk even herinneren aan de National Glamour Day die morgen weer van start gaat!

Al eerder schreef ik hierover om jullie erop te wijzen dat je op deze dag je inkopen moet gaan doen. Dus, pak dat Glamour magazine van oktober met je mee morgenochtend, vergeet niet een leuke shoppingbag over je arm te slaan en here we go!

Waarom morgen shoppen?

Op vertoon van jouw Glamour krijg je in heel veel winkels 20% korting op je aankoop. Helemaal geweldig dus! Ben je abonnee? Dan kun je in sommige winkels genieten van nog een extraatje. Een leuke goodie bijvoorbeeld, for free!

Waar moet ik zijn?

Benieuwd waar je precies terecht kunt? Als je op deze link klikt krijg je een overzicht met alle merken en kun je zelfs een shopping route in jouw stad plannen. Een paar voorbeelden? Vero Moda, American Today, WE Fashion, Sacha, River Island, Pieces, H&M, Rituals en Hunkemöller zijn allemaal deelnemers. Ben je om wat voor reden dan ook niet in staat om de stad in te gaan? Don’t panic my dear, er zijn ook genoeg webshops die hun virtuele poort naar de 20% korting voor je opengooien. Denk bijvoorbeeld aan Loavies, ASOS, Adidas en Wehkamp. Wel even zorgen dat je die Glamour naast je op de bank hebt liggen natuurlijk.

Een nieuwe jeans, mooi lingeriesetje voor je nieuwe vlam, of lekker een nieuwe foam doucheschuim van Rituals? Go and get it!

Ohja, ik word op geen enkele manier gesponsord door de Glamour. Ik hou gewoon van winkelen, korting en jullie dus ook van National Glamour Day. Simple as that. Shopse! Laat je mij even weten wat je gescoord hebt?

National Glamour Day

 

 

 

Related Posts

by
Previous Post Next Post

Comments

    • Joyce
    • September 30, 2016
    Reply

    Super leuk dat je erover schrijft! Ik heb eigenlijk een no buy, maar toch kriebelt het om even te gaan kijken morgen ?

Wil je een berichtje achterlaten? Leuk!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 shares