Fashion – Goede lingerie maakt de vrouw – Voor elk figuur de goede keuze!

Goede lingerie maakt de vrouw - Diyaata.com

Als ik dan meer fashion gerelateerde blogposts schrijf en foto’s post op Instagram, is het ook eens tijd om aandacht te schenken aan hetgeen onder de jeans, top of jurk. Immers, een goed lingerie setje is minstens zo belangrijk om ervoor te zorgen dat je kleding mooi valt. En ook niet onbelangrijk, dat je je prettig en zelfverzekerd voelt!

Lingerie maakt de vrouw

‘Vroeger’ boeide het me vrij weinig wat voor lingerie ik droeg. Als het maar een beetje lekker zat en een praktisch kleurtje had. En eerlijk is eerlijk, ik ben nog steeds zo iemand die een favoriete bh forever draagt inclusief afzakkende (lees: lijpe) bandjes die aangeven dat het tijd is voor vervanging. Immers, dure grap, nieuwe goed zittende lingerie vinden! En waarom zou ik, toch geen man in de buurt right?

Tot ik een poosje terug een inspirerende Instagram post zag bij Mayra van The Publisized (ook bekend van de quote: happy is not a dress size). Het kwartje viel dat ook ik regelmatig een mooi nieuw setje waard ben en ik herinnerde me ook hoe een goed gevoel je hiervan krijgt. Een stukje eigenwaarde, een stukje zelfverzekerdheid. Dankzij haar ben ik kortgeleden dan ook begonnen met een grote update van die eigen lingerie collectie. Weg met die oude meuk. Wel heb ik een soort aversie tegen het passen van lingerie in een pashokje en alsof het zo moest zijn, kreeg ik een leuke mail van de webshop LASCANA die hier helemaal bij aansloot!

Lascana Lingerie Diyaata.com

LASCANA

LASCANA biedt een grote verzameling lingerie, bad- en nachtmode, van allerlei verschillende merken. Dankzij dit grote aanbod, is er dan ook voor iedere maat en iedere voorkeur wel iets te vinden. Voor dames zoals ik met een maatje meer is er bijvoorbeeld het merk After Eden maar ook de merken Triumph, Calvin Klein en Vivance zijn verkrijgbaar. Het eigen merk van LASCANA kende ik nog niet en ik was heel blij verrast met het grote aanbod. Ik heb een prachtige nieuwe bh en een ‘negligé’ mogen ontvangen waar ik helemaal happy mee ben. Maar ja.. Daar zit ook direct mijn grens… Dit deel ik dus niet op internet, sorry hè! Wel wil ik jullie inspireren met een aantal supermooie, fijne én praktische artikelen die je kunt scoren in deze webshop.

Lascana Lingerie Diyaata.com2

Behalve verdomd sexy lingerie vind je op LASCANA namelijk ook fijne basic (hoge) slips, corrigerend ondergoed (mét kanten randje!), sportbeha’s en comfort kleding waar je prima een dag in kunt Netflixen. En het mooie van dit alles… Passen zonder dat iemand het gordijn opzij trekt om te vragen of het allemaal lukt! Lekker thuis dus, op je gemakje. Bestellen ging heel soepel en snel, binnen no time stond de postbode aan de deur. Geen succes? Dan gaat je bestelling simpelweg retour.

Goede lingerie maakt de vrouw

Ja, daar ben ik inmiddels wel over uit. Goede lingerie maakt me happy en dat gaat niet per sé over het feit of je een verleidelijk setje aan hebt. Dit gaat net zo goed over het feit dat je goed passende lingerie draagt en de juiste lingerie kiest afhankelijk van wat voor kleding je draagt. En ja, als ik een strakke jurk aan heb dan betekent dat corrigerend ondergoed. Heb je een strak shirtje aan, dan is een goede T-shirt bh hetgeen je nodig hebt. En heb je een fijne date met je lovah… tja je snapt me.

Gun jij jezelf van tijd tot tijd nieuwe lingerie? 

  • Featured Image: Pixabay, jackmak34
  • Alle andere afbeeldingen: Lascana

 

 

 

 

 

Related Posts

by
Previous Post Next Post

Wil je een berichtje achterlaten? Leuk!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

34 shares