Goes is Goes – De Markt van Hoop – Opkomende evenementen

Markt van Hoop

Aiii jongens wat is het koud! En toch, toch is het nu mooi ‘winters’ weer met een zonnetje en dus leuk om eens te kijken wat er allemaal te doen is. Afgelopen zaterdag was ik op de Markt van Hoop in de Grote Kerk in Goes.

Markt van Hoop

Een terugkerend jaarlijks evenement in Goes is de (cadeau) Markt van Hoop. Met de decembermaand in opkomst wordt er een grote markt georganiseerd waarbij allerlei goede doelen geld inzamelen met de verkoop van leuke, originele en vaak handgemaakte artikelen.

Amecet (het opvanghuis in Oeganda) was ook weer van de partij, leuk om eventjes te buurten!

Voor mij zat er niks tussen dit jaar maar we hebben wel meegedaan aan een loterij voor het Wereld Natuur Fonds en een koekje gegeten voor een goed doel in Hongarije ;).

Goes in december

In december staat er weer van alles op de planning in Goes. Maakt die winter toch een stuk gezelliger 😉 een kleine indruk van wat er allemaal aan zit te komen:

1 december – Sinterklaasfeest

Oké vooruit, ook nog een vermelding voor de Sint en z’n pieten. Een feestje georganiseerd door de Brede School aan de Elvis Presleylaan in Goes. Aanvang: 15:45

9 & 10 december – Kerstmarkt

Yes, vind ik leuk! Ik hou van kerstmarkten en helemaal in m’n eigen stadje. Dankzij alle leuke en verschillende grote en kleine pleintjes, slingert de kerstmarkt door heel de stad. Kunst en cultuur, een markt speciaal voor de kinderen en brocante. Net als afgelopen zomer tijdens Festival de Veste, staan er ook weer foodtrucks. Mjum mjum!

Live muziek en toneel en eindelijk een kijkje nemen in de nieuwe stadsbrouwerij Slot Oostende voor een kerstvertelling, spannend! Op zaterdag 10 december kun je ook deelnemen aan de historische stadswandeling.

kerst-koekjes-001

Toerist in Goes? De hotels bieden leuke arrangementjes aan voor een weekendje weg, zoals bijvoorbeeld het prachtige en sfeervolle Katoen.

Voor het volledige programma kun je kijken op de website van Goes is Goes.

9 december – Modeshow – Automotions Mercedes-Benz

Dit was ook voor mij een verrassing, maar het programma ziet er erg leuk uit! Inschrijving en meer informatie vind je hier.

23 december t/m 7 januari – IJsbaan

Yes, hij is er weer, super gezellig! Je zult mij er niet tegenkomen, hoogstens voor een leuke instagram foto, maar ik vind het wel super sfeervol!

23 december t/m 8 januari – Kerstcircus

Tja, gemengde gevoelens hoor bij een circus. Maar eerlijk is eerlijk, als ik kindjes had ging ik er toch een woensdagmiddag spenderen.

Uiteraard is er nog veel meer te doen in bijvoorbeeld de theaters en cafés. Een volledig programma voor de decembermaand in Goes vind je hier.

Hou jij ook zo van de sfeer van de kerstmarkten? 🙂

 

 

 

 

 

 

 

Related Posts

by
Previous Post Next Post

Wil je een berichtje achterlaten? Leuk!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

4 shares