Goes is Goes – Veste Verlicht – Fotoverslag

Veste Verlicht

Afgelopen week werd er in Goes een evenement georganiseerd waar ik al heel lang naar uit keek. Ter ere van het 600 jarig bestaan van de Vesten in Goes, werd er een lichtjesspektakel gehouden en werden de Vesten vier avonden lang verlicht. Dit alles in het thema van 2017, Azië en met iedere avond een andere invulling.

Ik wist al snel, Veste Verlicht, hier moest ik bij zijn! Die longontsteking had ik dan ook niet zo handig gepland al zeg ik het zelf.. Onder het mom ‘anders moet ik trombose prikjes krijgen’ en ‘ik moet toch m’n conditie terug opbouwen’ heb ik het er dus op gewaagd. Hijgend als een paard, met het zweet op m’n rug (okay en tussen m’n boobs) en een koffiepauze na de eerste luttele meters heb ik het gehaald, whoehoe!

Ik was er op zaterdag en deze avond stond alles in het teken van muziek. Vanaf verschillende (verlichte) balkons langs de route werd er opgetreden, ontzettend leuk bedacht! De Vesten zijn al prachtig om langs te wandelen in het daglicht, laat staan in het donker met kleurige verlichting en muziek.

Tijd voor wat mooie foto’s want wat zag het er sprookjesachtig uit.

Veste Verlicht
Alle bomen langs het water waren verlicht
Veste Verlicht
De Goese gansjes wezen ons de weg
Dit was mijn favoriet, de verlichte parasolletjes met daarachter de bloesem bomen
Stiekem best creepy zo! De octopus was gemaakt van gebruikte petflesjes. Recycling!
De octopus
Koffiepauze! In het prachtig rood verlichte huis werd vanaf het balkon opgetreden door Musical Vrienden.
De draaiende parasolletjes! Check vandaag m’n insta voor bewegend beeld 🙂
Ik heb de foto’s gemaakt met mijn telefoon (want dat kon ik nog net aan ;)) en het is dus niet zo goed te zien maar hier liggen de zeilbootjes (optimisten) van de zeilschool waar ik ook heb gewerkt, de Viking!
Wat een kleurenpracht!

Op dit soort momenten ben ik zo trots op ons kleine stadje hier in Zeeland. Regelmatig kunnen we genieten van leuke evenementen en acties, en worden we weer even herinnert aan hoe mooi Goes is!

Zondag heb ik geslapen tot 12:30 ‘s middags maarre… ik was er bij!

 

 

 

Related Posts

by
Previous Post Next Post

Wil je een berichtje achterlaten? Leuk!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

11 shares