Goes Couture 2016 – Modeshow Addy van den Krommenacker

goes-couture-2016-addy-van-den-krommenacker

Afgelopen vrijdagavond was Goes even heel Groots, couturier Mr Addy van den Krommenacker himself kwam zijn nieuwe wintercollectie 2016/2017 presenteren. Ja je leest het goed, hij was niet in Amsterdam, Rome of Milaan maar in GOES! Enne, ik was erbij, als zijnde ‘pers’!

Als ik aan Addy van den Krommenacker denk, denk ik aan vrouwelijke prinsessenjurken. Veel van zijn jurken hebben een prachtige A-lijn, en daar hou ik van! Zijn nieuwe collectie is gebaseerd op het schilderij ‘De tuin der lusten’ van Jheronymus Bosch. Klinkt heel mysterieus, niet? De Grote Kerk, of Maria Magdalenakerk, was dan ook de perfecte locatie voor deze nieuwe wintercollectie én de nieuwe Ready to Wear Capsule Collectie ‘Forest’.

Even een kleine disclaimer voordat we aan alle foto’s beginnen. Ik ben geen ‘professionele’ fotograaf, maar een blogger 😉 En dus zijn mijn foto’s zeker niet van perfecte kwaliteit. Door de vele licht effecten kon mijn camera het niet altijd aan en soms lukte fotograferen zelfs nog beter met mijn IPhone! Maar, het goede nieuws is dat ik ook heel veel gefilmd heb en daar de kleuren en details van de prachtige jurken beter te zien zijn. Het filmpje hoop ik zo snel mogelijk gemonteerd te hebben en die kun je dan ook de aankomende week verwachten.

De echte fotograven stonden te dringen aan de voorkant van de catwalk, met lenzen waar je u tegen zegt. Dit ging ik niet winnen op mijn pumps en dus zat ik braaf aan de zijkant in het pers vak 😉

addy-van-den-krommenacker addy-van-den-krommenacker

Ontvangst bij de Grote of Maria Magdalena kerk in Goes

Goes is dit weekend Modestad en dus staat de gehele stad ook het hele weekend in het teken van de vele Goese modezaken die de stad rijk is. Van de 50 grote damesmerken zijn er minstens 35 in Goes te vinden, aldus Tom de Koning van Goes is Goes die dit unieke evenement heeft georganiseerd.

Bij binnenkomst in de kerk was er dan ook behalve de – hele gave en met zeer draagbare en betaalbare kleding – pop up store van Addy van den Krommenacker, ruimte voor een aantal Zeeuwse ondernemers.

Pop Up store Addy van den KrommenackerPop Up store van de designer zelf. Het ‘forest’ groen kwam hier heel veel in terug, zo mooi!

Sieraden van Ineke OtteSieraden van de Zeeuwse ontwerpster Ineke OtteAddy van den Krommenacker showLet the show begin! Check dat licht, hier was als amateur fotograaf bijna niet tegenaan te fotograferen 😉

 Opening

Addy van den Krommenacker

Addy van den Krommenacker

In het intro filmpje voorafgaand aan de show vertelde Addy van den Krommenacker dat zijn show bestond uit drie kleur elementen. Blauw, groen en wit. Blauw stond voor de ‘heaven’, groen voor het bos en wit voor mystiek; alles wat de vrouw is. Serieus, na deze uitleg had hij me al. Hoe mooi is dit gezegd?

Addy van den Krommenacker

En dan nog een paar foto’s die stiekem best goed gelukt zijn! Hier werkte het licht me even mee en kon ik de jurken mooi op de foto krijgen. dscn1224 Kijk al die kleine details, die glittertjes, I love it!dscn1228

dscn1233 Wow…dscn1239Die roze jurk helemaal links, en de witte jurk helemaal rechts <3 favourites!

 En dan, uiteraard, als afsluiting, een heel groot applaus voor Addy van den Krommenacker himself. Namens mij ook groot respect voor alle modellen in de show. Ik had niet graag in hun schoenen gestaan!

Addy van den Krommenacker

Addy van den Krommenacker

En voor mij was het ook tijd voor een wijntje tijdens de afterparty… 😉

Ik heb in deze blogpost de Goese ondernemers die op de catwalk kwamen niet bijgevoegd omdat het dan allemaal nogal erg veel werd. Die waren wel te bewonderen in mijn Instagram verhalen en Snapchat. Ook zullen er wat stukjes film van hen langskomen de komende week.

Tijdens de avond werd heerlijke sushi geserveerd door Koi Asian, het nieuwste sushi restaurant in Goes aan de Stenen Brug. Een aanrader! 

Al met al, een prachtige show, een heerlijke avond. Dankjewel Tom de Koning van Goes Marketing, dat ik hierbij aanwezig mocht zijn.

Wat vinden jullie van de jurken? Prachtig toch?

Related Posts

by
Previous Post Next Post

Comments

  • Joyce
  • September 25, 2016
  Reply

  Wat ontzettend gaaf dat je hier bij mocht zijn! Enne, je foto’s zijn hartstikke mooi!

  1. Reply

   Thanks meis!

 1. Reply

  Super dat je hierbij mocht zijn. Mooie locatie ook. Ben benieuwd naar het filmpje ook.

  1. Reply

   Gave locatie he! Het filmpje staat sinds vandaag online 🙂

 2. Reply

  Wat een leuk verslag
  hartelijk dank !

  1. Reply

   Heel graag gedaan!

 3. Pingback: Jaaroverzicht - Hoe was 2016 voor mij en de blog? - Diyaata

 4. Pingback: Fashion - Over de catwalk tijdens de (curvy) modeshow van M&S Mode - Diyaata

Wil je een berichtje achterlaten? Leuk!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 shares