Beauty – Gucci Bamboo – Purse Spray – Parfum review

Gucci Bamboo

Natuurlijk, ik wilde best even mee met een goede vriendin de Douglas in om een nieuwe zomergeur voor haar uit te zoeken. Leuke boodschap! Ik zou me inhouden en puur en alleen meedenken en meeruiken. Uhuh… Totdat ik Gucci Bamboo rook en de limited edition ‘purse spray’ uitvoering zag..

Gucci Bamboo

Tussen al mijn prachtige, en zeer geliefde, parfum flesjes bevinden zich best een aantal Gucci geuren. Op één of andere manier vind ik vrijwel alle geuren van Gucci lekker en heb ik er inmiddels (onbewust) een kleine verzameling van gemaakt.

De geur had ik al geroken en braaf weer terug in het schap gezet, totdat de enthousiaste verkoopster bij Douglas Goes mij de Limited Edition purse spray liet zien. Nohh, een echte zilveren bamboe stok! Hoe geweldig is deze verpakking en hoe kon ik deze nu laten liggen? Deze purse spray bevat slechts 15 ml maar heeft dan ook een vriendelijk prijsje. Ik zie het maar als de test om te zien of ik deze geur in een groter formaat wil aanschaffen.

Gucci Bamboo

Bamboo Eau de Parfum is een geur die de veelzijdigheid van de vrouw weerspiegelt. Een vrouw straalt zelfvertrouwen uit en is op zijn tijd gewiekst. Een vrouw is krachtig en laat tegelijkertijd haar vrouwelijkheid laat zien. Dit alles in één parfum, het is nogal wat.

Topnoot: Bergamot
Topnoten zijn de noten die bij het aanbrengen van de geur het sterkste zijn. Na zo’n tien minuten ruik je deze bijna niet meer.

Hartnoten: Ylang – Ylang, Casablanca Lelie, Oranjebloesem
Hartnoten komen door zodra de topnoten zijn verdwenen. De naam zegt het al, het hart van de geur. Meestal zijn dit bloemengeuren.

Basisnoten: Amber, Sandelhout en Tahitiaanse vanille
De basisnoten blijven over, een aantal uur na het aanbrengen van de geur. Deze geuren blijven het langste hangen.

Bergamot is een citrusvrucht en dus is het vrij bijzonder dat ik direct op deze geur viel, ik heb geen voorkeur voor geuren met citrus vruchten. Echter, bergamot geeft ook een lichte kruidige touch en misschien is dat de truc geweest bij Bamboo. Bamboo vind ik een hele zachte geur, je ruikt zeker de geur van bloemen maar dan op een zoetige zachte manier. Amber geuren, ik hou ervan, zou ik dit er dan toch stiekem al doorheen hebben geroken?

Gucci Bamboo

Voor de purse spray heb ik 34,08 euro betaald, inclusief de 10% korting die je bij Douglas krijgt met de klantenkaart.

Bamboo is verder nog verkrijgbaar als eau de parfum in een 30 ml voor 63,40 euro (incl. 10% Douglas korting), 50 ml voor 87,52 euro (incl. 10% Douglas korting) en 75 ml voor 115,72 euro (incl. 10% Douglas korting). Deze flesjes hebben een bamboe stokje op de dop van de fles, ook erg leuk!

De 15 ml purse spray staat nu nog even mooi te wezen bij de rest van mijn parfums maar zal zeker ook wel eens in mijn ‘purse’ verdwijnen, ideaal voor onderweg!

 

 

 

 

 

Related Posts

by
Previous Post Next Post

Comments

  1. Pingback: Personal - TAG - I love summer - Gin tonic en mosselen - Diyaata

  2. Pingback: Beauty - Primark Mermaid Bodymist - Budgetproof zomergeurtje - Diyaata

Wil je een berichtje achterlaten? Leuk!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

4 shares