Happy birthday to me! – En Christian Dior

Happy Birthday

Whoehoe, ik ben jarig! Vandaag ben ik eindelijk verlost van het, in mijn ogen, erg lelijke cijfer 27. Een jaar erbij en weer een jaar ouder en wijzer. This lady turned 28 today. Hatsa!

Verjaardagsfeestje

Een verjaardagsfeestje komt er dit jaar niet echt van. Vanmiddag ben ik samen met familie en een goede vriendin (die van de sushi date, remember?) en that’s it. Uiteraard zijn mijn viervoeters Jack en Jessy ook van de partij! Verder zal ik met andere vriendinnen binnenkort gewoon gezellig afspreken om eens te gaan lunchen, cocktails te drinken of een filmpje te pakken. En bijkletsen, vooral bijkletsen, love it!

Wel ga ik vanmorgen bij de bakker een ontzettend leuke bloemetjestaart ophalen, want ik vond dat ik dat wel verdiend heb dit jaar. Hoera voor mezelf! Ik zet vast en zeker een foto van deze beauty op Instagram dus kom zeker even kijken, gezellig!

21 januari – Nutteloze maar leuke feitjes

Nog even wat leuke feitjes, omdat het kan. Vandaag is ook Emma Bunton jarig! Emma als in Emma van de Spicegirls, nahhhhh! Ik was vroeger altijd Emma, bij het playbacken, dus ik vond dit een erg leuk feitje.

En guess what…? Één van de meest gave personen ever (wat mij betreft), Christian Dior deelt ook zijn verjaardag met mij. Serieus, is dit toeval of wat? Deze Dior Girl is op dezelfde dag jarig als Christian Dior himself. Okay hij is niet meer onder ons, maarrrrr we delen toch dezelfde geboortedag!

28 jaar geleden was het ook verrekte koud, tussen de 2,6 en 6,6 graden Celsius. Jammer hoor, een verjaardag in de zomer lijkt me zo leuk!

De jongensnaam Kevin stond destijds op nummer één van meest populaire jongensnamen (hello bro!) samen met Samantha als meisjesnaam (Daisy is ook okay).

Het liedje ‘Can’t stay away from you’ van Gloria Estefan and Miami Sound Machine stond op 21 januari 1989 op nummer één in de top 40… Tja.. Hij blèrt op zich wel lekker mee in de auto. Het duet van Tina Turner en David Bowie met ‘Tonight’ stond op twee, vind ik persoonlijker leuker.

Ik wens jullie allemaal een heel fijn weekend! Kijken jullie weer mee naar Wie is de Mol vanavond?

 

 

 

Related Posts

by
Previous Post Next Post

Comments

    • Godelieve
    • January 21, 2017
    Reply

    Yay! Gefeliciteerd!! En zeker Mollen vanavond, kunnen we volgende week verdachten uitwisselen 😉

Wil je een berichtje achterlaten? Leuk!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

2 shares