HelloFresh Blogbattle – Ik heb jouw hulp nodig! – Kortingscode

HelloFresh

Als je me volgt op Instagram dan heb je het wel gemerkt, ik zette afgelopen week ineens culinaire hoogstandjes op tafel en legde dit vast in mijn Instagram feed. Dit deed ik niet zomaar, ik was namelijk geselecteerd als Bloginsider voor een Blogbattle.

Ik had mezelf aangemeld bij de leuke blog 2WMN die de strijd aan ging met de blog ChicksLoveFood. De uitdaging? Het winnende gerecht van het televisieprogramma ‘Over smaak valt te twisten’ zo smaakvol mogelijk op de foto zetten. Moge de beste (ahum, 2WMN dus) winnen!

Dus bij deze als eerste de vraag… Willen jullie mij please helpen door op mijn foto te stemmen? Behalve dat ik 2WMN daarmee naar de overwinning help, kan ik namelijk een keukenmachine winnen, super leuk! Dit is de link:

http://blogbattle.hellofresh.nl/

En dit is de juiste foto!

Stemmen

Duizendmaal dank lieve allemaal! Dan nu verder met het verslag van mijn culinaire week!

Op zaterdagmorgen om 08:30 uur (serieus, dit mocht best iets later guys) ging de deurbel en werd er een gigantische, zware, doos van HelloFresh thuisbezorgd. Stiekem was ik erg benieuwd maar tegelijkertijd toch ook behoorlijk nerveus. Koken is niet echt mijn hobby, ik ben er niet ervaren in en veel afwisseling heb ik dan ook niet in mijn maaltijden. Uit de inhoud van de doos bleek wel dat we nu ECHT gingen koken. Slik..

In het weekend ben ik niet van plan om met veel pannen, schaaltjes en andere attributen in de keuken te zwaaien en dus startte ik de maandag met het belangrijkste gerecht van deze wedstrijd:

Rib-eye met courgettelinten en aardappelschotel

Rib-eye, dat had nog nooit in mijn koelkast gestaan. Thank god werden alle ingrediënten netjes meegeleverd met de HelloFresh doos, het enige wat ik zelf nog moest toevoegen was melk, boter, olie en peper en zout. Yes, zelfs ik heb dat in huis!

hellofresh-gerecht-1

Het recept kaartje van HelloFresh gaf aan dat dit gerecht een moeilijkheidsscore van 3 balkjes had, het maximum! Dit gerecht klaarmaken zou 55 tot 60 minuten tijd kosten en had ‘veel handelingen’ en dat heb ik geweten. Maar eerlijk? Het ging super goed!

De aardappelschotel volgens het recept bevatte Gruyère, oftewel, KAAS. Ik heb een serieuze kaas fobie en dit is het enige wat ik dus echt echt niet eet. De kaas werd dus vervangen door een beetje paneermeel. Achteraf gezien vond ik de aardappelschotel op zich niet zo’n feest maar wellicht is het met de kaas voor een kaasliefhebber beter te doen 😉 Van de groentes en het vlees heb ik echt genoten, het was heerlijk.

Hellofresh gerecht 1
De inzending voor de wedstrijd, mooi he! #trots

Op naar dag twee!

Gigli met warmgerookte zalm, verse dille en citroen

Wattes met gerookte zalm? Gigli. Dus. Gigli bleek een spannend soort pasta te zijn. Eerlijk, ik maak nooit pasta klaar. Pasta zet ik in verband met kaas en dus eet ik nooit pasta. Bullshit natuurlijk en daar bleek dit recept een voorbeeld van. Zalm vind ik heerlijk en dus zag ik dit recept wil zitten!

hellofresh-gigli

Jaaaaa, dit was een topper! Dit recept bewaar ik en wil ik binnenkort graag met jullie delen als hier behoefte aan is? Een moeilijkheidsgraag van 1 balkje en een bereidingstijd van 25-30 minuten, now we’re talking! Oké ik denk dat ik wel iets langer bezig was en de keuken was wederom ontploft maar het resultaat was er dan ook naar.

Dag 3..

Kippendij met coppa di parma en knoflookboontjes

Ja ik was er nooit opgekomen om kippendij te kopen in plaats van kipfilet maar hee ook dit zat in de goedgevulde doos. Twee balkjes qua moeilijkheidsgraad en een bereidingstijd van 34-40 minuten. Ik raakte een beetje in de knoop qua volgorde, mijn aardappels waren veel te vroeg klaar en de boontjes moesten nog even, stress!

HelloFresh Gerecht 3
Paniek!

Een dubbel ontplofte keuken dus maar wat was dit heerlijk! Gebakken aardappeltjes maak ik normaliter van kant en klare aardappelschijfjes of partjes of in het uiterste geval van een restje gekookte aardappels die ik weleens meekreeg van mijn ouders. Maar nee, met ‘echte’ aardappels ben ik aan de slag gegaan en jeetje wat een smaakverschil… Ik bleek geen satéprikkers in huis te hebben om de ham om de kip te wikkelen maar na twee dagen HelloFresh kon ik zelfs daar niet meer van in de stress schieten.

Gerecht 3 HelloFresh

Conclusie

Ik vind HelloFresh écht heel leuk, en ik had niet gedacht dit ooit te zeggen. Ook ik word gek van de mensen die op straat HelloFresh dozen aan je proberen te slijten en de 1000 kortingscodes die je bij elk luxe magazine tegenkomt. Maar mocht je twijfelen dan wil ik je aanraden om het toch een keer te proberen. Doe dit wel op een moment dat je het kunt handelen, ik weet niet of dit nou zo’n feest is als je ‘s middags oververmoeid uit je werk thuis komt..

Korting!

Yep, mocht je een geschikt moment hebben en overtuigd zijn door mijn oprechte enthousiasme dan wil ik toch mijn kortingscode met je delen. Met de volgende code krijg je €10,- korting op je eerste twee HelloFresh dozen:

F-G3XP8Q 

Ik hoor je denken, what’s in it for you? Nou, als jullie deze code gebruiken dan krijg ik ook korting op een volgende HelloFresh doos. Simple as that. Geen cash of andere coole gadgets 😉

Ik ben benieuwd, koken jullie regelmatig zo uitgebreid of heb je, net als ik , de voorkeur voor  simpele maar gezonde gerechtjes die snel op tafel staan?

Vinden jullie het leuk als ik de laatste twee recepten een keer deel op Diyaata, zo tussendoor? 🙂

 

 

Related Posts

by
Previous Post Next Post

Wil je een berichtje achterlaten? Leuk!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 shares