Lifestyle – 9 x dit hoort er weer bij, want is het lente!

Lente - Diyaata.com

Hoeraaaa! Vandaag begint officieel de lente weer! Echt, je kunt me niet blijer maken dan met een heerlijk lente zonnetje en alles wat er bij hoort in dit mooie seizoen. De lente is namelijk wat mij betreft het startsein voor véél leuke dingen..

  • Heel veel fijne avonden op het terras. In de stad of lekker in de tuin of op het balkon, doe mij de lente maar. De avonden worden langer en de temperatuur aangenamer, tijd voor heel veel quality time met geliefden en vrienden onder het genot van een hapje en een drankje!
  • In diezelfde categorie: tuinfeesten, barbecues en andere party’s in de buitenlucht! Ten eerste zijn ze er wanneer de lente aanbreekt ineens veel meer, ten tweede bevalt dit toch wel een stuk beter dan het geijkte rondje in de woonkamer.
  • Bloemen! Als je het mij vraagt één van de belangrijkste aspecten van het mooie weer wat langzaam terug komt; dit gaat gepaard met veel groen en kleurige bloemen! De wereld ziet er zó veel vriendelijker uit ineens.
  • Maybe it’s just me, maar mijn favoriete/meest gedraaide Spotify playlists zijn ook direct een stuk vrolijker. Van depri liefdesverdriet en het-leven-is-kut liedjes, gaan we ineens naar liedjes in de trant van ‘I’m so happy….!’. Please zeg me dat jullie dit ook doen.. Oh, en gooi die playlist tips naar me toe!
  • Food. Dit is een beetje tegenstrijdig. Ik wou namelijk gaan typen dat ik gezonder eet in de lente dan in de winter, wat in grote lijnen ook wel klopt. Wanneer het warm is, heb ik immers minder behoefte aan een stevige maaltijd. Maar toen herinnerde ik me de terrasjes met bitterballen, de ijsjes in de zon en het frietje met kibbeling aan het strand.. Nouja.. het eten is wel een stuk gezelliger in de lente!
  • Het drinken van alcohol is eerder geoorloofd in de lente dan de winter, vind ik. Immers, een wijntje/cocktailtje/biertje of gin tonic hoort erbij op dat gezellige terras! Cheers!
  • Jurkjes! Jurkjes en rokjes zijn toch wel een hele grote pré van die fijne lente hè ladies (en mannen, ook die zien het voordeel wel denk ik). Zoveel fijner dan die eeuwige spijkerbroek, legging of panty. Ze mogen weer uit de kast en dit keer zonder die verschrikkelijke afzakkende-en-nooit-lang-genoeg-met-ladders-erin panty! Heb ik al gezegd dat ik een hekel heb aan panty’s…?
  • In beweging komen is nét iets makkelijker in de lente. Nu het weer lekker lang licht blijft in de avonden, ga je sneller de deur uit om nog even te genieten van de buitenlucht na een dag werken op kantoor. Met de fiets of te voet om een boodschap? Liever niet als de regen met bakken uit de hemel valt. En dus houden we van de lente!
  • Om dan nog even in de sfeer van mijn laatste blog te blijven… Voor iedereen die net als ik nog steeds in de liefde gelooft..: Dating is zoveel leuker en makkelijker in de lente! Geen verplichting om ergens binnen een drankje te doen, maar gezellig samen het terras op. Een wandeling door het park, een picknick op het strand of in het bos. Kortom, het is tijd om weer aan de dates te gaan!

Sturen jullie me die lente vibe playlists nog even door? Ik dank u zeer!

Related Posts

by
Previous Post Next Post

Wil je een berichtje achterlaten? Leuk!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

22 shares