Hoera! Blogger van de maand!

Blogger van de maand

Ruim een maand geleden vroeg ik of jullie wilden stemmen op mij en Diyaata via de blog Peachlife.nl, waar ik genomineerd was als blogger van de maand samen met 4 andere bloggers. Met resultaat! Dankzij al jullie stemmen bij elkaar stond ik op 30 november ruimschoots (volgens mij 80+ stemmen!) voor op de nummer twee genomineerde blogger!

Hoeraaaaa, ik heb gewonnen!

Feest Stoel

Wat nu?

De prijs was oorspronkelijk een banner op de weblog Peachlife plus een interview met mij als winnares. De blog Peachlife is echter gestopt, Roxanne (eigenaresse) heeft een nieuwe, en al erg succesvolle, weblog gestart genaamd Budgetella.

Op haar nieuwe blog geeft ze iedereen tips om ‘voordelig’ door het leven te gaan! Ik raad jullie zeker aan om eens een kijkje te nemen! 🙂

Omdat ik de wedstrijd gewonnen heb, is de prijs een klein beetje aangepast naar de nieuwe opzet van Budgetella. Er is inmiddels op Budgetella een banner van Diyaata geplaatst en binnenkort volgt er een artikel waarin gelinkt wordt naar Diyaata omdat ik een beetje een expert ben geworden wat betreft een specifiek onderwerp… Al nieuwsgierig? Hou Budgetella in de gaten!

Ook komt er nog een schattig kaartje met mooie ketting uit het tropische Curaçao mijn kant op, want daar woont Roxanne!

Ontzettend blij ben ik met deze prijzen, ik hoop dat het een klein duwtje geeft in de groei van Diyaata! Op naar de toekomst!

Ik wil jullie allemaal ontzettend bedanken voor het stemmen en daarmee het gegeven vertrouwen in Diyaata! Het maakt me ontzettend blij, trots en geeft me de nodige inspiratie!

 

Tags: blogger

Related Posts

by
Previous Post Next Post

Comments

 1. Reply

  Wat leuk, gefeliciteerd! 🙂

  1. Reply

   Dankjewel! 😀

 2. Reply

  Gefeliciteerd. Ben benieuwd naar je expertise!

  1. Reply

   Stiekem weet je het hoor…! 😉

 3. Reply

  Van harte gefeliciteerd! Heel leuk voor je zeg! 😀

  1. Reply

   Thanks, echt een stukje waardering 🙂

 4. Reply

  Super! Gefeliciteerd!

  1. Reply

   Dankjewel!

Wil je een berichtje achterlaten? Leuk!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 shares