Hoi, ik ben Jack!

Hoi, ik ben Jack!

Hallo allemaal!Jack2

Hartelijk dank voor jullie aandacht, ik ben Jack. Ik ben Daisy’s allernieuwste en beste aanwinst, vind ik zelf. Ik ben een blauwe Britse Korthaar, heb ik Daisy verteld. Eerlijk gezegd weet ik het niet helemaal zeker, het zou ook kunnen dat ik een grijze Europese Korthaar ben, een kruising dus. Maar Daisy vind Britse Kortharen heel leuk dus ik heb maar gezegd dat ik dat ben. Officieel weet ik niet zo goed meer wie mijn papa en mama waren, dus ssssst. Ik lijk heel erg goed!

Ik heb een heeeeele maand in het dierenasiel in Goes gewoond. Een MAAND! Dieronterend, dat kan ik je wel vertellen. Het is helemaal niet aan mij besteed om met andere katten waarvan ik de afkomst niet ken, een kattenkamer te delen. Gruwel. Daisy sprak lovend over het asiel, omdat ze Royal Canin brokjes hebben en heel lief voor me waren. Nou het zal allemaal wel, ik ben een kat van stand. Hoe ik dan in het asiel terecht kwam? Tsja, lastig verhaal, ik heb het er liever niet meer over. Ik heb weken lang gezworven, gezworven, helemaal niks voor mij! Een mevrouw gaf mij te eten gelukkig, ik moet er niet aan denken dat ik mijn klauwen in een echte muis had moeten zetten.

Hoe dan ook, ik kwam in het asiel en Daisy heeft er een maand over gedaan om mij te vinden. Ze kwam me zoeken omdat ze een nieuw maatje zocht voor Jessy, een zwart katje die mij nog niet zo lief vind. Een beetje gek dus, Jessy zoekt een maatje en vervolgens gaat ze naar me lopen blazen? Ik heb het een weekje laten doen, ik bedoel, come on girl, zo bedreigend zie ik er toch niet uit?

Inmiddels heb ik de rollen omgedraaid en doe ik af en toe alsof ik Jessy ga opeten, ha-ha, en ze trapt er nog in ook! Vast niet voor lang hoor, deze pittige tante gaat vast snel terug slaan maar wie weet kunnen we het dan bijleggen. Stiekem wil ik gewoon spelen en knuffelen, veel knuffelen.

Behind every great person, there is a great cat.

– Anonymous

Jack

Mijn hobby’s zijn eten, dat hebben ze hier veel joh, slapen en pluche muizen vangen. En er zijn wel 3 kattenkamers hele dagen beschikbaar, met verwarming. Dat doet mijn poezelige vachtje goed. Ook heb ik een heleboel warme bedjes hier. Daisy zegt dat ik ze moet delen met Jessy, tot nu toe doe ik dat maar braaf.

‘s Avonds gaat Daisy in kattenkamer 2 staan en daar ruikt het enorm naar lekker eten! Dan miauw ik heel veel, met mijn zwoele miauw, en soms werkt het. Dan tovert ze een lekker blikje of zakje tevoorschijn en mogen Jessy en ik daarvan smullen. Mjam! In het weekend gaat er soms een deur open en daarachter bevindt zich een geheime trap. Bovenaan die trap zijn nóg meer kattenkamers! Die zijn extra luxe, voor als we lief zijn geweest denk ik.

Jullie hebben misschien al op Instagram gezien dat ik modellenwerk doe. Ik hoorde dat mijn voorganger James vele harten deed en nog steeds doet smelten. Ik hoop dat ik ooit net zo goed als hem mag worden. Hij is mijn idool. Het zou handig zijn als Jessy dan eens vrede met me sluit, ik denk dat ook wij samen een pracht plaatje zijn!

Daisy lacht me soms een beetje uit, omdat mijn motoriek een beetje achter loopt. Tja, ik heb de looks in ieder geval wel. Daisy zegt dat ze me toe lacht, als ik een beetje klungelig ben. Ik denk wel dat ze dat meent want als ik van de leuning van de bank naar beneden val, dan krijg ik daarna een dikke knuffel! Prrrr!

Jack 3

 

Tot snel allemaal, ik doe regelmatig een verleidelijke pose op Instagram dus vergeet niet mijn personeel te volgen! Daisy’s Instagram account staat in de rechter zijbalk 🙂 Miauw!

 

 

 

Tags: Jack, katten

Related Posts

by
Previous Post Next Post

Comments

  • Godelieve
  • December 16, 2015
  Reply

  Aaaah Jack! Wat ben je een dotje ❤️

  • Jeanet
  • December 16, 2015
  Reply

  Ik ben geen kattenmens lieve Jack, maar jou looks zijn toch wel ?. ?

  • Leny
  • December 16, 2015
  Reply

  Wat een knapperd!! Ik wens jullie heel veel jaren samen toe.

 1. Reply

  Wat een mooie lieverd! Zo een lief beestje! Jack heeft er een leuk stukje van gemaakt 🙂

  • Els
  • December 19, 2015
  Reply

  Hallo Jack, wat heb jij een geluk gehad. Een maandje asiel is heel vervelend, maar gelukkig hoefde je niet langer te blijven :-). Wat een geluk dat je zo’n leuk baasje hebt getroffen. Oh ja, vrienden maken kan even duren, maar hou vol :-).

  1. Reply

   Het gaat steeds beter! 😀

Wil je een berichtje achterlaten? Leuk!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 shares