Holy Soda en Arie Boonsma

Zojuist keek ik, natuurlijk, weer naar mijn dagelijkse portie Utopia! Gelukkig kan ik daar nu eerlijk over zijn 😉

Tijdens de reclame was ik bezig aan mijn blog en toen…

‘Holy Soda streeft naar 100% goodness en verwacht dit ook van Arie Boonsma’.

Een reclame die zogezegd van de buis is gehaald door bepaald gedrag van Arie Boonsma? Dit vraagt om Google research! Ik kwam als eerste op de website van het AD waar wordt gezegd dat de reclame van de buis is gehaald in verband met klachten vanuit de religieuze hoek. Arie ‘loopt’ namelijk over het water (holy, je snapt het).. en valt er later doorheen.

https://www.youtube.com/watch?v=lBqNmnp_Kbc

Arie is dus niet zo goed (100% goodness) als hij veinst in de reclame, anders zou hij niet door het water heen vallen, toch?
Kortom, de start van een media campagne. Begint leuk, vind ik.

Als je dan net als ik gaat googlen naar het vervolg of de reden vind je de site van de Mediacourant met het vervolg op dit verhaal.

Heel toevallig, heeft een anonieme ooggetuige in het vakantieresort waar de reclame is opgenomen, gefilmd dat Arie de inhoud van zijn hotelkamer met zich mee sjouwt:

Vind ik suf! Vind ik heel suf! Waarschijnlijk is het dus inderdaad de bedoeling is dat we dit filmpje vinden als we gaan googlen. Dat is gelukt. Maar de uitwerking vind ik niet leuk, wat een suf acteerwerk… Arie is dus niet ‘good’, of 100% goodness in Holy Soda termen, omdat hij jat.

Het had zo leuk kunnen zijn. Maar Holy Soda, eerlijk is eerlijk, mijn aandacht hadden jullie hoor. En een blog ook nog erbij. Ik heb alleen nog steeds geen Holy Soda geproefd en ben dat ook niet per se van plan nu. Of zou er nog een vervolg komen?

Hebben jullie de van-de-buis gehaalde’ reclame ook al gespot?

Tags: holy soda

Related Posts

by
Previous Post Next Post

Wil je een berichtje achterlaten? Leuk!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 shares