Hometour – Een kijkje in de woonkamer (en het drama van meubels kopen)

Woonkamer

Na een ‘kijkje in de keuken’ nu tijd voor een kijkje in mijn woonkamer. Een stukje woonkamer dan toch, ik laat het zitgedeelte van mijn woonkamer zien want ik heb een nieuwe bank!

Ik zat al tijden niet meer lekker op mijn oude bank. Hij was niet zo zeer doorgezakt, hij was gewoon niet meer goed genoeg voor mijn krakkemikkige reuma lichaam. En dus besloot ik afscheid te nemen van mijn eerste (cheap ass)zitbank en een nieuw, goed en stevig exemplaar uit te kiezen!

Meubelwinkels

Het werd nog een hele zoektocht want ik had namelijk besloten dat ik een petrol kleurige bank wilde. Een bank in de goede kleur met ook nog een chaisse longue en fijne stevige zitting. Ai, dat bleken nogal wat eisen te zijn in de grote boze meubelwereld. Online kwam ik geen steek verder, niet het goede model in ook nog eens de juiste kleur. En dus ging ik samen met mijn moeder een middag op banken jacht op de meubelboulevard.

Bank

Allereerst, ik werd extreem geïrriteerd van de meubelverkopers! In eerste instantie wilde ik gewoon rondkijken maar dat blijkt simpelweg geen optie te zijn. De eerste meters laten ze je lopen en vervolgens staan ze toch ineens om een hoekje om je weer iets aan te praten. Meubelverkoper nummer één leek in eerste instantie wel okay. We besproken wat opties maar de conclusie was dat de banken niet voldeden aan mijn wensen en budget. Dus ik besloot dat we verder gingen kijken, en dát werd me niet in dank afgenomen. Hij werd ineens extreem opdringerig en fanatiek en we konden maar met moeite wegkomen! Wat een freak! Meubelverkoper nummer twee ook vrij snel op ons af maar vond al mijn vragen wel extreem vermoeiend. Het was hem allemaal te veel moeite, en een hoop zuchten en steunen later besloot ik dat hij verder mocht gaan met zijn siësta. Geen match.

Geslaagd!

In meubelwinkel nummer drie verliep alles vrij soepel maar zag ik pas op het allerlaatste moment dé bank staan. Deze bank kon in velours (love that!), in de kleur petrol, mét chaisse longue geleverd worden, en dat allemaal binnen mijn budget! Halleluja!

Woonkamer

Afgelopen woensdag werd hij bezorgd en ik ben helemaal verliefd. Hij zit heerlijk, heeft een hoge leuning met een goede ondersteuning voor mijn (onder)rug, stevige zitting en hij staat perfect! Ik hou ervan hoe kleurrijk mijn woonkamer er nu uit ziet. Geen saaie bruintinten meer, colour it is!

Woonkamer
Al goedgekeurd door Jessy!

De bank past mooi tegen de heel lichtroze muur, en in zowel mijn kleed als schilderij komt de petrol kleur terug. Op naar vele avonden bankhangen!

Wat vind jij van mijn nieuwe bank?

 

 

 

Related Posts

by
Previous Post Next Post

Comments

  • Godelieve
  • September 8, 2017
  Reply

  Ik ben echt verliefd Dais <3

  1. Reply

   Me 2 me 2!

 1. Reply

  Hij is soooo pretty 😍 kom hem gauw eens uittesten 😉

  1. Reply

   Jaa gezellig!

 2. Reply

  Mooie bank, fijn dat je uiteindelijk geslaagd bent!

 3. Pingback: Kroongetuige - Aflevering 3 2017 - Frits is wakker! - Diyaata

 4. Pingback: Interior - Huiskamer update - Nieuwe okergele lounge stoel - Diyaata

  • S.a. Kooij
  • January 8, 2019
  Reply

  Mag ik vragen waar je deze hebt gekocht? Ik wil hen ook! 😁

  1. Reply

   Oei, ergens op de woonboulevard in Middelburg!

Wil je een berichtje achterlaten? Leuk!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

10 shares