Lifestyle – Ik kocht een MacBook Air (en toen was ik failliet) (maar hij is wel top).

MacBook Air - Diyaata.com

Ja hoor, Daisy ging voor de bijl. Al jaaaaaren (I kid you not) beloofde ik mezelf in betere tijden een MacBook. Die betere tijden lieten wel wat lang op zich wachten, er gebeurde altijd weer iets. Dus 3 jaar geleden kocht ik wederom een goedkopere laptop van een ander merk en wachtte ik ongeduldig af.

Dit jaar was ik van plan om af te wachten tot de zogenoemde goedkopere laptops van Apple op de markt zouden komen, een gerucht wat begin dit jaar de wereld ingeslingerd werd. Blogs typen duurde inmiddels belachelijk lang, er zat zelfs vertraging in het verschijnen van de letters op m’n scherm… Foto’s bewerken was op hoop van zegen en ik werd steeds gefrustreerder.

Keuzes maken

Het gerucht van de goedkopere MacBooks werd ontkracht tijdens zo’n Apple conferentie in juni en toen was ik er klaar mee. Het was tijd om keuzes te maken. Weer een goedkopere laptop die me waarschijnlijk weer in de steek gaat laten, of die extreem dure MacBook Air die ik al zo lang wilde en me waarschijnlijk niet zo snel in de steek zou laten.

En toen dacht ik, fuck that. Ik blog (en schrijf) nu al zo lang, dit neemt zoveel tijd van mijn week, maand, jaar in beslag. Laat ik er dan ook gewoon in investeren. Blog events, workshops, dan ook maar eens een goed functionerende laptop. En zo geschiedde, ik verdiende dit.

MacBook Air 2017 – 13 inch – 256 GB

Ik heb heel bewust gekozen voor de 256 GB omdat ik een tuthola ben met externe harde schijven. Ik heb altijd een excuus om mijn foto’s veel te lang op mijn laptop te laten staan dus dat vond ik die paar 100,- euro extra dan wel waard. Ik bedoel, failliet gingen we toch al ;).

En jongens.. vanaf het moment dat ik mijn eigen MacBook open sloeg, was ik verkocht. Het was even uitvogelen waar de rechter muisklik zat en hoe ik in hemelsnaam moest scrollen maar al na een paar dagen was het dik aan tussen ons. De snelheid van werkelijk ALLES, van opstarten tot foto’s bewerken, de connectie met mijn iPhone, tot een blogje tikken en bewerken. Helemaal verliefd.

Vertel, ben jij een Apple persoon? 

 

 

Related Posts

by
Previous Post Next Post

Wil je een berichtje achterlaten? Leuk!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

15 shares