Personal – Ik kom in de Viva! – Oh nee, toch niet..

Viva fotoserie tassenverzameling - Diyaata.com

Clickbait jongens, werkt het al? Jij wilt vast wel weten waarom ik gevraagd was om in het tijdschrift Viva te komen en daarna weer vriendelijk werd bedankt, toch? En hee, ik hield er een toffe ervaring en best leuke foto’s aan over. Voor het eindresultaat, moet je toch écht even klikken!

Wil je in de Viva?

Een mailtje. Of ik wellicht geïnteresseerd was om in de Viva te komen met een leuke foto met mijn verzameling tassen. Whut? Jaren geleden schreef ik hier een blog over een klein gedeelte van mijn tassenverzameling en die blog was blijkbaar naar boven gekomen op de Viva redactie. Er werd een collectie artikel gemaakt met verschillende vrouwen met verschillende soorten verzamelingen, als zijnde verzamelaars. Mijn eerste reactie?

Maar ik ben helemaal geen verzamelaar?

Hij had wel een punt, ik heb veel tassen. Maar ik ben geen zogeheten verzamelaar. Ik zoek geen Marktplaats of tweedehands zaakjes af op zoek naar bijzondere exemplaren om toe te voegen aan een verzameling. Ik vind tassen gewoon leuk en heb er wel vrij veel inmiddels. Maakte in principe niet uit, ik vond het een ervaring op zich en dus zei ik ja en maakten we een afspraak voor het maken van foto’s hier thuis.

Ja het zijn er veel, nee ik ben geen verzamelaar!

Voordat het zover was, zou ik wel even alle tassen naar beneden halen. Boy I was wrong… dat waren er echt best veel. Ik heb zelfs bewust een aantal tassen boven laten staan waarvan ik vond dat ze niet per se op de foto moesten komen. Ook bleek ik later nog best een aantal tassen vergeten te zijn, die in de hal en in de meterkast (yes, really) stonden.

Viva fotoserie tassenverzameling - Diyaata.com

Joost Hoving was de fotograaf namens de Viva en heeft mijn woonkamer binnen no time omgetoverd tot een fotostudio inclusief gigantische lampen. Hij was volgens mij toch wel redelijk onder de indruk van de collectie die ik bij elkaar geraapt had. Sterker nog, hij werd net als ik behoorlijk enthousiast en heeft zeker drie keer de gehele fotosetting en kleurstelling aangepast haha! Tasje hier, grote tas daar, ik ertussenin, nog een tasje aan de kast. Oh nee misschien toch ook nog wat tassen op de grond, we bleven leuk bezig totdat hij toch echt tevreden was met de setting en er een goede foto uitkwam. Ik hoorde mezelf op een bepaald moment ook zeggen:

Goh deze tas herken ik niet eens, ik wist niet dat ik deze had

Ondertussen bleef ik uiteraard ontkennen dat ik een verzamelaar was, hier was absoluut geen sprake van. Het maken van de foto was oprecht heel leuk om te doen, al werd ik wel een beetje ongemakkelijk van het blijven glimlachen richting mijn clutches. En Joost wilde wel een échte glimlach (en een droge bek dat ik ervan kreeg, ai ai!).

Het werd een fotoserie van diverse verzamelaars dus het was nog niet helemaal duidelijk wanneer die allemaal waren gevonden en het artikel dus daadwerkelijk in de Viva geplaatst zou worden.

Toch maar niet..

Na een aantal weken stuurde ik een mailtje om te polsen hoe het zat en toen kreeg ik helaas te horen dat het artikel niet meer gepubliceerd zou worden. De redactie had besloten dat het idee op zich, van de verzamelaars, toch niet zo goed bij het blad paste. Helaas, maar niks aan te doen. Wel kreeg ik de foto’s toegestuurd en die wilde ik toch nog even met jullie delen want dan heb ik niet voor niks al die tassen naar beneden gesjouwd!

Viva fotoserie tassenverzameling4 - Diyaata.com
Foto door Joost Hoving
Viva fotoserie tassenverzameling5 - Diyaata.com
Foto door Joost Hoving

Uiteraard krijgen deze foto’s gewoon een leuk plekje op m’n Instagram want wees eerlijk, het is wél een tof eindresultaat! En nee, ik ben geen verzamelaar ;).

Related Posts

by
Previous Post Next Post

Comments

  1. Reply

    Wat jammer zeg! De foto`s zijn in ieder geval wel echt super leuk!
    Liefs

    1. Reply

      Ja helaas! Thanks haha, ik ben er ook blij mee!

Wil je een berichtje achterlaten? Leuk!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

17 shares