Inloopkast make-over, schoenen & tassen

Inloopkast make-over

Eindelijk is mijn inloopkast naar m’n zin! Al 5 jaar woon ik in mijn paleisje in Goes maar een gedeelte van m’n inloopkast was mij een doorn in het oog.. Omdat ik zo blij ben dat het nu eindelijk mooi is geworden, wil ik dit even met jullie delen!

De foto’s in dit artikel zijn gemaakt met m’n telefoon en niet met m’n mooie camera. Je begrijpt, dit waren paniek shots 😉

Mijn kleding hangt en ligt prima in de kast. Geen probleem. Maar de schoenen en tassencollectie was één grote bende. Ik heb geen plek voor een mooie schoenenkast omdat de hoek die vrij is een heel laag dak heeft. Er kon dus vrijwel niks kant en klaars, IKEA style, onder.

Inloopkast make-over

Inloopkast make-over

Voor deze make-over had ik hulp nodig, m’n vader. Hij heeft een wit kastje gebouwd dat precies past en genoeg ruimte biedt voor mijn schoenen en tassen, hoera!

Inloopkast make-over

En toen kon het indelen beginnen. Alle stoffige schoenendozen zijn plat gemaakt en in de oud papier container belandt. Kleine side note, dit is niet alles.. Er zijn nog meer schoenen, slippers en sandalen die ik regelmatig draag en die staan beneden. Erg he. Maar als ik iedere keer naar boven moet om schoenen te halen dan word ik gek. Luxe probleem.

Inloopkast make-over
Met het opruimen zijn er ook veel schoenen richting kliko gegaan. Pumps waarvan de hak bijvoorbeeld helemaal beschadigd was, gewoon niet mooi meer. Stiekem droeg ik die dan ook niet meer, maar kon ik er nog geen afscheid van nemen. Tot nu, yes!

Inloopkast make-over

TROTS!

Ik ben er super blij mee! Kleine tasjes heb ik zijwaarts in een opbergbak op het kastje gezet. Er zijn nog wat grote (weekend) tassen die op de grond staan en uiteraard heb ik er ook nog een aantal beneden staan op de pak. Kuch. Ik ben heel blij met het resultaat en hoop dat het nu allemaal netjes blijft. Thanks pap 🙂

Tell me; hoe bergen jullie je schoenen en tassen op?

 

 

Related Posts

by
Previous Post Next Post

Comments

 1. Reply

  Oh dat ziet er super netjes en overzichtelijk uit! Handig zo’n paps!

  1. Reply

   Thanks! Zeker handig 🙂

 2. Reply

  Oh wat fijn! Ziet er goed uit. Hier in Suriname heb ik natuurlijk niet zoveel, maar in Nederland had ik een schoenenrek en voor mijn tassen had ik van die kapstokhaken aan de muur en de zijkant van de kledingkast gemaakt.

  1. Reply

   Ah ja haken zijn ook fijn, slimme oplossing!

 3. Reply

  Wauw! Het ziet er goed uit! Dit zou bij mij ook wel goed van pas komen met al mijn schoenen haha

  1. Reply

   Haha, vrouwen.. ;!

 4. Reply

  Woow wat een paradijsje! Super gaaf! Staat ook heel netjes zo 😀

  1. Reply

   Dankjewel! ?

 5. Reply

  Ziet er goed en georganiseerd uit!

  1. Reply

   Dankjewel! Ik ben er heel blij mee!

 6. Pingback: Duifhuizen tassen en koffers - Review - Guess crossbody tas bordeaux - Diyaata

Wil je een berichtje achterlaten? Leuk!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 shares